Handig, dat plannen…

Planning komende week:

  • Maandagavond werken aan een opdracht voor Donna di oggi.
  • Dinsdagmiddag en –avond werken aan blokboeken voor de minoren Starters Zuyd
  • Woensdag hele dag werken aan blokboeken en  ‘s avond overleg met Astrid omtrent Donna di oggi
  • Donderdagavond Zeppe naar judo brengen en halen, tussendoor even een kop koffie bij mams en kijken of alles ok is. ’s Avond nog even mails checken.
  • Vrijdagavond staat filmavondje met vriendinnen gepland. To Rome with love van Woody Allen (verheug ik me nu al op….. )

Deze week ben ik volop bezig geweest met het maken van een planning… planningen maken dat wordt de komende tijd mijn uitdaging. Voor komende week heb ik alles keurig gepland, althans dat dacht ik ……

Blij dat ik rekening heb gehouden met het feit dat ik op dinsdag, donderdag en vrijdag iets eerder begin met werken zodat ik op tijd weer weg kan om Zeppe op te vangen, de hond een uur te laten uitrazen en dan nog koken (yippie maar niet heus, na 10 jaar niet koken is dit een klus op zich…pfff).

Superblij met mijn planning heb ik ondertussen Astrid gemaild voor het overleg. Astrid zou Astrid niet zijn als ze niet direct antwoordt dus dat doet ze dan ook prompt. Alles is geregeld, voor het eerst heb ik een planning compleet…. (beetje overdreven maar zo voelt het wel….)

Trots schrijf ik mijn planning in onze gezamenlijke familieagenda, hoor ik Zeppe opeens zeggen: ‘Mama, je hoeft woensdag toch zeker niet te werken want dan ben ik jarig’. Oeps, wat  een moeder ben ik…. Vergeet de verjaardag van haar zoon. Als ik nou 10 kinderen zou hebben maar ik heb er maar 1.

‘Zeker ben ik jouw verjaardag niet vergeten, lieve schat….. Zeker ga ik mee naar school om uit te delen, zeker ben ik na school thuis om iets leuks te doen (het kinderfeestje staat op zondag gepland….gelukkig… was ik ook helemaal vergeten terwijl we dit samen hebben gepland…..) en zeker ben ik ’s avonds thuis als de opa en oma’s komen…..

Alleen nog even mijn planning omgooien…….

Meer lezen van Claudia? Kijk dan even hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven