Hands Off My Chocolate, serious shit: o zo lekker en helemaal van jou

Hands Off My Chocolate, een betere naam hadden ze niet kunnen bedenken vind ik :). Persoonlijk ben ik geen groot verbruiker van chocolade, behalve dan in die bewuste periode van de maand. Die paar dagen dat ik ook een enorme poetsdrang krijg, heb ik tegelijk een onbedwingbare behoefte om mijn lijf te voorzien van chocolade. Maar omdat ik daar de rest van de maand niet zo mee bezig ben (typisch, dat gaat met poetsen ook al zo, haha) wil wel eens het geval dat ik geen chocolade in huis heb, dat snap je.

Maar nu niet meer.

Hands off my Chocolate: te lekker om te delen

Ik heb mijn ideale chocolade gevonden.  Chocolade die ik gewoon in huis kan hebben zonder dat ik me zorgen hoef te maken dat ikzelf – maar vooral ook mijn man en kinderen- zich te buiten gaan aan chocolade en daarmee ervoor zorgen dat ‘when i need it the most’ het niet meer in de snoepla ligt. De Hands Off My Chocolate Seriously Dark. Een fantastische chocolade die ook nog eens past bij mijn soms bewuste eetpatroon. Het is een 85% chocolade namelijk. 85% cacao zorgt ervoor dat deze chocolade inslaat als een bom. Een stukje geeft je al een voldaan gevoel. Geen repen meer snaaien dus, nergens voor nodig. Eén klein stukje hiervan is voldoende om je chocolade behoefte op te krikken en er weer even tegenaan te kunnen.

Hands Off my Chocolate

Er is nog meer goed nieuws trouwens. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat chocolade met een cacaopercentage boven de 70% goede eigenschappen heeft door het hoge gehalte aan flavanolen. Deze antioxidanten hebben een positief effect op onder andere hart- en bloedvaten. Genoeg reden om Hands Off My Chocolate (what’s in a name) lekker voor jezelf te houden.

Zoveel smaken die smaken naar meer

Voor de niet-liefhebbers van deze hoeveelheden cacao, don’t worry. Ze hebben ook een grote keus in andere smaakjes. White meets Milk (een blend van witte en melk chocolade), Melting Milk (een romige melk chocolade), Milk meets Dark (een blend van melk en pure chocolade), Friendly Dark (een niet bittere pure chocolade) en Double Dark (een extra pure chocolade met 70% cacao). En vanaf nu dus ook de Seriously Dark (met 85% cacao, minder suiker en toch heel toegankelijk).

En als je je afvraagt waarom je deze zou kopen in plaats van een ander merk, nou voor mij is dat antwoord héél simpel, gewoon de gunfactor! Ze hebben een toffe website en ze helpen ook de cacao boeren om duurzaam te verbouwen.

httpv://youtu.be/W8lfXG0VZ8c

 

Psssstttt… we hebben ook nog een winactie voor de true chocolate lovers! 3 repen gaan iemand gelukkig maken. Meedoen? Vul ons formulier en check de voorwaarden! De winactie loopt tot 30 April. Let op: deze winactie is afgelopen. De winnaars hebben van ons bericht gehad.

[Form id=”69″]

 

1 gedachte over “Hands Off My Chocolate, serious shit: o zo lekker en helemaal van jou”

  1. Pingback: Chocolade shot behoeftes, ik geef je mijn 5 redenen waarom

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven