Hangerig, door Ilse Annegarn

We mopperen op hangjongeren en op hangouderen. Maar ook hangbillen zijn een bron van irritatie! Vrouwen konden al geruime tijd ‘liftend’ ondergoed dragen maar nu is er goed nieuws: ook voor mannen is er nu de push-up onderbroek! Een wereldschokkende doorbraak die beslist in de geschiedenisboeken van onze kleinkinderen een plaats gaat krijgen! In het kader van emancipatie ook een geweldig bericht. Wij vrouwen hebben immers al vanaf ons dertiende te maken met het verplicht moeten dragen van attributen die de effecten van zwaartekracht op het lichaam verhullen.

Voor de duidelijkheid: een push-up onderbroek voor mannen is zó geconstrueerd dat de billen aan de achterkant gelift worden. Van voren wordt ‘normale’ stof gebruikt zodat er geen knellend effect ontstaat. Het wordt dus zaak om de onderbroek niet per ongeluk achterstevoren aan te doen om geen letterlijk verpletterend effect te krijgen!

Wat ik me nu even afvraag, bij het lezen van dit enorme nieuws, is: wie gaat dit ondergoed kopen? Ik zie een man nog niet zo snel met een dergelijk kledingstuk in de rij bij de V&D aansluiten. En koop je zoiets als vrouw voor je partner, dan kan dit behoorlijk  beledigend overkomen. ‘Kijk eens schat, ik heb een push-up onderbroek voor je gekocht. Kunnen die witte onderbroeken met gulp eindelijk in de vuilinisbak…”

Ik zie maar één oplossing om de push-up voor mannen goed op de markt te zetten: alle gewone slips moeten snel uit de schappen verwijderd worden. Er komen push ups in verschillende maten en uitvoeringen en de modepolitie gaat controleren of mannen de juiste spanningsboog hebben.

Natuurlijk zijn er ook mannen die door moeder natuur al bedeeld zijn met een flink bollende bilpartij die fier omhoog staat. Voor hen duik ik in het gat in de markt: binnen een paar maanden kom ik met de minimizer slip for men….

Wil je nog meer lezen van Ilse? Kijk dan hier

Wij maken in sommige blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij op dat moment een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Jij zorgt er mede voor dat we MamsatWork kunnen blijven voortzetten. Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp en zullen nooit iets vermelden waar we niet achter staan.

Over de auteur

3 gedachten over “Hangerig, door Ilse Annegarn”

 1. Nou… IK vind het een super uitvinding. (ook voor mannen) Waarom niet? Niet iedereen heeft zo’n lekker rond Surinaams kontje. Ik heb onlangs via HEINE een “billenbroek” gekocht omdat ik dus zo’n vreselijk plat Hollands achterwerk heb. Mijn spijkerbroek staat nu veel leuker en ook bij een tuniekje geeft deze superbroek mij een mooier figuur. Een uitkomst en dat voor maar 50 euro. (een chirurgische ingreep is duurder)

  Pssstt… niet doorvertellen hoor. (je ziet er niks van)

  Groetjes Ellen (-;

 2. Avatar foto
  Jeanne van Dijk

  Hallo Ilse,

  Wat een “smakelijk” onderwerp weer, heb heerlijk gelachen!
  Ik denk overigens dat het de mannen een worst zal zijn of er een lift zit in hun onderbroek…..hooguit voor diegenen die het aan de voorzijde nodig hebben. Maar ja, een blijvend effect geeft het niet, dus vallen ze alsnog door de mand.

  Liefs,
  Jeanne

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven