Hangloose Baby voor de über relaxte baby annex surfdude!

Last van een huilbaby, een baby met een voorkeurshouding, een baby met neiging tot overstrekken of een baby met motorische problemen? Of gewoon een vrolijke baby die nergens last van lijkt te hebben? Hangloose Baby is er voor alle baby’s in de leeftijd van 0 tot 3 maanden. We vertellen je graag meer over dit ideal boxkleed, annex hangmat voor baby’s. 

De Hangloose baby kost € 98,00 en je koopt hem online bij Bol.com, of Babypark

De Hangloose Baby; ideaal voor ieder kindje

Tja, laten we eerlijk wezen zeg… dit ziet er wel über relaxt uit, zo’n heerlijke baby hangmat! Een baby hangmat zoals de Hangloose baby wordt door kraamzorg en consultatieburo geadviseerd op het moment dat je een baby’tje hebt met bijvoorbeeld een voorkeurshouding of neiging tot overstrekken. Maar pas op met een gewone baby hangmat  want die kan namelijk te ver doorzakken, wat niet goed is voor de ruggengraat. De Hangloose baby daarentegen niet.

hangloose baby

Zoals hierboven aan gegeven heeft de Hangloose Baby hier geen last van. Niet alleen de naam is cool, het ontwerp van deze hangmat is nog veel cooler. En geschikt voor iedere baby door de unieke, goed doordachte uitvoering. Hangloose Baby heeft namelijk een versteviging in het liggedeelte waardoor de rug goed en gelijkmatig ondersteund wordt. Daarnaast is deze baby hangmat verstelbaar. Op deze manier kan je zelf bepalen hoe recht je baby komt te liggen. Ook handig uiteraard voor je eigen rug, of die van opa en oma, want door de baby hangmat ligt de baby wat hoger in de box en hoef je niet zover door te buigen.

Voor mijn eigen baby’s had ik ook de Hangloose baby wel gewild

Ik kan je wel zeggen dat ik dat prachtding gemist heb bij mijn eigen baby’s! Wat denk je van een keizersnede en een baby van ruim 9 pond bij de geboorte? Als je met doorgesneden buikspieren (excusez moi) zo’n kanjer in en uit de box moet halen dan is dat geen kleinigheidje. Ik heb me wat peentjes gezweet in het begin zeg! En mezelf maar groot houden. ‘Ja hoor, het gaat wel’. Hoe dom! Met de Hangloose Baby was dat vast prettiger geweest.

En wat denk je van een baby met veel buikkrampjes, of een reflux baby? Ook die ligt lekkerder in deze baby hangmat dan gewoon recht in de box. 

Hoe werkt de Hangloose baby hangmat precies?

Het is een boxkleed én hangmat in één. Het boxkleed ziet er rete fashionable uit. Daar zou je zelf nog wel in willen liggen. Het design-boxkleed is zacht en stevig door de verschillende lagen en materialen die gebruikt worden.

De bovenlaag is gemaakt van natuurlijk katoen met een zachte luchtige vulling. Door de stiklijnen kan de bovenlaag op verschillende manieren worden omgevouwen. Zo kan je een heerlijk cosy nestje voor je baby creëren, waarin jouw kleintje zich veilig voelt. Soortgelijk aan een cosleeper waarin ze veilig slapen. De onderlaag is gemaakt van een stevig canvas. Dit canvas kan worden opgespannen in de hoeken van een babybox en daarmee maak je er direct een hangmat van!

Heerlijk ontspannen liggen  in de baby hangmat

De baby ligt heerlijk ontspannen op de zachte bovenlaag van de Hangloose baby. De stevige onderlaag zorgt voor de rechte, veilige lighouding (in tegenstelling tot andere hangmatten). Hangloose Baby is zwevend in de babybox te gebruiken als hangmat voor baby’s van 0 tot 3 maanden. Kan jou baby zich zelfstandig draaien of oprichten? Dan wordt het tijd om de hangloose uit de hangmat stand te halen. Uiteraard kan je hem dan nog wel gewoon als boxkleed gebruiken. Of als speelkleed als je kleintje al weer wat verder is! Handig ook voor in de tuin en op het strand, mede dankzij de stevige canvas onderzijde.

Al die uren dat ik met mijn oudste op mijn arm heb rondgelopen. Ik weet niet of hij een echte huilbaby was, maar ik weet bijna zeker dat hij profijt had gehad van deze oplossing of een ander babynestje. En ik ook! Als ik er nu aan terug denk zeg. Ik heb echt maanden gekookt met een baby op mijn arm. Zoon was niet tot bedaren te krijgen, waarschijnlijk door de krampjes. Maar had ik hem veilig in de Hangloose Baby kunnen leggen, omringt door zijn heerlijke boxkleed, dan was niet alleen hij veel beter af geweest. Ik had dan ook nog eens heel wat minder spierpijn gehad!

Het is natuurlijk ook niet voor niets dat dit artikel de ‘Baby Innovation Award’ van 2016 heeft gewonnen!

Hangloose Baby uitgevonden door 5 mannen

Wat ik dan wel weer grappig vind is dat de Hangloose baby is uitgevonden door 5 vaders. Blijken ze zich toch goed ingeleefd te hebben in wat zo’n kleintje nu eigenlijk echt blij maakt, niet? En wij maar mopperen op het feit dat de meeste reclames met producten voor vrouwen vast verzonnen zijn door mannen. 

Oja… en die naam… die komt uit de surfwereld. Hangloose is een begroeting onder de surfers en betekent dat alles ‘relaxt’ is, mooi hè. Vertel eens, zou jij deze baby hangmat of een ander babynestje aanschaffen?

Wat kost de Hangloose baby?

De Hangloose baby kost € 98,00 en je koopt hem online bij Bol.com of Babypark

Nóg leuker… vraag deze baby hangmat voor je gender reveal party.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven