Hanneke Kornblum, working mam van week 17

Eigenlijk ben ik niet echt het type voor in the spotlight, maar naarmate mijn webwinkel groter wordt, hoort het er ondertussen wel gewoon bij.

2 jaar geleden ben ik begonnen met mijn webwinkel puur uit eigen behoefte. Ik ontdekte dat er in mijn directe omgeving nauwelijks kwalitatief kinderondergoed te koop was van van diverse merken. Tijdens een vakantie is het idee geboren om mijn eigen bedrijf op te starten.

Ik ben een echte thuiswerkmoeder, in die zin, dat ik mijn gezin met mijn baan combineer. Onder de schooltijden, mijn kinderen zijn 9, 8 en 5 jaar oud, maar ook daarbuiten steek ik ieder uur in mijn webwinkel. Ik schat ongeveer 25 a 30 uur per week. Meer dan ik vooraf had ingeschat. Zelfs op vakantie gaat de nieuwste collectie ondergoed mee om fotoreportages te maken. Deze foto’s worden onder andere gebruikt voor de nieuwsbrieven en staan nu zelfs als filmpje op mijn site. De foto’s van het huidige YouTube filmpje zijn afgelopen zomer in de alpen gemaakt. En eigenlijk zie je dat helemaal in mijn werk terug. Nieuwsbrieven, aanbiedingen, website, pr en inkoop, ik ben typisch zo iemand die wil weten hoe alles werkt om het vervolgens ook gewoon zelf te kunnen doen. Dat maakt www.ondergoedvoorkinderen.nl zo persoonlijk.

En de kinderen? Die vinden het helemaal geweldig om te poseren! (nog wel…)

Wil je ook een week lang in de spotlights? Geef je dan hier op!

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top