Happy Bee – baby- en kinderkleding

nieuw 250x250
Happy Bee is een webshop waar tientallen verschillende merken worden verkocht. Oa. de welbekende merken Barbara Faber, Noppies en Pointer. Maar er zijn er nog veel meer op te noemen.

Happybee is opgericht door werkende moeders voor werkende moeders om gemakkelijk online aankopen te doen voor kinder- en babykleding. Wat willen we nog meer! Ze hebben overigens in 2010 de publieksprijs award gewonnen voor beste webwinkel!

Een leuk initiatief is ook de online spaarkaart. Voor iedere € 12,50 die je per bestelling bij Happybee aan kleding, accessoires en producten besteedt, ontvang je vijf bijtjes op je online spaarkaart welke je kunt terugvinden bij je profiel.
Bij een volle spaarkaart van 100 bijtjes, ontvang je automatisch een waardebon van happybee t.w.v. € 12,50 per e-mail.

En daarnaast hebben ze op het ogenblik een uitverkoop: 50% maarliefst! Ga gauw eens kijken en doe je voordeel.

Wij maken in sommige blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij op dat moment een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Jij zorgt er mede voor dat we MamsatWork kunnen blijven voortzetten. Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp en zullen nooit iets vermelden waar we niet achter staan.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven