Happy Valentine met een cadeau vol liefde!

Pas schreef ik al over mijn-niet-romantische-ik en de keuze voor een valentijnscadeau aan manlief. Maar ben jij nu wel van het romantische type? Dan ga jij uiteraard wel voor een happy valentine gift in de vorm van een mooi sieraad, toch? Keuze genoeg als je op internet zoekt, dat maakt het er niet makkelijker op. Dus hebben wij weer een paar oesters gekraakt om je wat mooie pareltjes te laten zien!

happy valentine

Bezegel je liefde of innige vriendschap met een ware Lovelocker. Het liefdesslotje is een über romantisch gebaar om jouw eeuwige trouw te tonen en samen met je partner, vriendin of andere dierbare deze te bezegelen. Je kent de slotenbruggen in Italië, Parijs en Amsterdam ongetwijfeld? Ik word er altijd helemaal warm van als ik al die liefdesslotjes zie met namen erop. En terwijl ik dit schrijf weet ik het perfecte cadeautje voor op mijn moeders graf. Eternal Love.

happy valentine

Ben jij van het eeuwig en altijd? Een infinity teken spant de kroon als het gaat over de liefde. Je kan infinity gebruiken als het gaat over je eigen naam en die van je happy valentine, maar veel mooier (en ook nog eens voor eeuwig) zijn de namen van je kinderen. Zelf ben ik bezig met een infinity ontwerp voor een tattoo, maar als je het iets minder lijfelijk wil aanpakken is deze infinity ketting van Kaya sieraden bijzonder mooi. Tip je partner dat jij je perfecte cadeau al gevonden hebt!

happy valentine

Stoer, handgemaakt én persoonlijk is deze leren armband met aluminium van LastJune. Ik weet zeker dat ik manlief hier ook blij mee zou maken! Punt is wel dat hij een beetje zo’n arm heeft à la dj La Fuente, helemaal vol behangen met ringen en armbanden … dus we zullen afscheid moeten nemen van iets anders willen we zo’n pracht exemplaar om zijn pols kunnen doen. Ik vind het overigens voor een vrouw ook een ontieglijk stoer ding! Denk da ik hem mooi op mijn eigen wishlist zet! Ik mag tenslotte ook een happy valentine zijn nietwaar ?

happy valentine

Engeltjes zijn hip. Al sinds jaar en dag zie je engeltjes overal in terug komen. Ze staan niet alleen symbool voor geloof (wat je uiteraard aan je geliefde wilt tonen), maar je ziet ze ook veelvuldig terugkomen bij bijvoorbeeld het verlies van een dierbare. Hoe mooi is het om niet alleen in levende lijve met een engel je gevoel te kunnen tonen, maar ook bij het verlies van bijvoorbeeld een van je ouders, of erger nog… een van je kinderen met zo’n lief engeltje duidelijk te maken wat je voelt. Dan heb je geen woorden meer voor nodig.

happy valentine

Hou je van bijzondere, veelzeggende dingen in huis? Dan zijn de producten van MaduMadu voor jou gegarandeerd een succes. Love, peace and happiness, dat is wat het handwerk van de Balinese moeders uitstraalt. Dat wat jij met liefde weggeeft of in je huis hangt, is door deze vrouwen met liefde gemaakt. Zij krijgen hierdoor de mogelijkheid om een fatsoenlijk inkomen te ontvangen en hun dochters te laten zien hoe het leven óók kan zijn. Zelfstandig en onafhankelijk gaan zij een betere toekomst tegemoet. En dat is ook waar 14 Februari om draait! Be their happy valentine!

 

happy valentine

 

 

 

 

 

4 gedachten over “Happy Valentine met een cadeau vol liefde!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven