Happy weight; gratis ondersteuning bij afvallen

Afvallen is lastig. Niet alleen omdat je er echt een knop voor om moet zetten, maar vooral ook omdat het -wil je op een gezonde manier afvallen en een blijvend resultaat boeken- een ongoing proces is. Je moet eigenlijk gewoon je leefgewoontes aanpassen. Happy Weight kan je daarbij helpen en het mooie is dat deze manier van afvallen en gezonder leven nu ook vergoed wordt door het Zilveren Kruis. Zilveren Kruis-verzekerden ontvangen gratis het gezond gewicht-programma Happy Weight waardoor je niet alleen een goede begeleiding krijgt, maar ook nog eens gratis!

happy weight programma

Afvallen met Zilveren Kruis en Happy Weight

Iedereen weet wel dat crash dieten niet goed voor je zijn. De verleiding is groot om op die manier in een korte tijd meerdere kilo’s kwijt te raken. Niet voor niets zijn er bekende namen die in de dieet wereld iedereen ‘gek’ maken. Maar heel vaak zitten die kilo’s er in een mum van tijd weer aan. Daarnaast mis je tijdens die dieten vaak essentiële vitamines en mineralen. Het is dus van belang om op een gezonde en verantwoorde manier af te vallen. Happy Weight kan daarbij helpen.

Mijn hele leven ben ik zelf al ‘bezig’ met mijn gewicht. Ik ben niet topzwaar, maar ik ben ook geen heel slanke den. Vaak ben ik tevreden met mijn gewicht, maar er zijn periodes in mijn leven waarbij ik niet lekker in mijn vel zat. Door mijn overgewicht. Ook nu ben ik zwaarder dan ik zou willen, maar toch weet ik dat ik behoorlijk gezond leef. Ik sport driemaal per week, wandel veel en we eten gezond. En ja… ik pak ook wel eens wat lekkers en een wijntje. Het feit dat ik nu toch zwaarder ben dan ik zou willen heeft in mijn geval ook alles met de overgang te maken. Ik moet nog meer mijn best doen om wat kilo’s kwijt te raken.

Toch laat ik me niet meer verleiden door die crash dieten. Ik heb er mijn buik van vol en ga voor de verantwoorde manier van afvallen. Omdat ik weet dat het beter voor me is. Wat doe jij?

Teveel kilo’s en te weinig ondersteuning

Het is een feit. De Corona-pandemie heeft voor veel mensen ervoor gezorgd dat ze zijn aangekomen. De sportscholen zijn veel dicht geweest (en weer) en men is veel meer thuis. Er wordt vaker wat alcoholisch gedronken en de weg naar de snoepkast is ook sneller gevonden als je veel thuis bent. Niet gek dat veel mensen er wat extra gewicht bij krijgen. Maar zie dat er maar weer eens af te krijgen!

Het belangrijkste is eigenlijk de weg van bewustwording naar een gezondere levensstijl. Wat kan je beter wel en niet doen? Hoe zit het met je beweging? Welke producten zijn nu eigenlijk echt gezond om te eten en waar kan je beter rustig aan mee doen?

Happy Weight ontwikkelt al sinds 2006 programma’s voor het aanleren van een gezond eet- en leefpatroon. Het uiteindelijke resultaat: een blijvend gezond gewicht. Geen crash dieten en geen eten met moeilijk verkrijgbare ingrediënten of sapjes. Nee. Gewoon gezond eten en bewegen. De knop moet om en Happy Weight kan je daarmee helpen. Je gaat thuis zelfstandig aan de slag met het programma én krijgt online ondersteuning. En dat laatste is een extra toevoeging die heel belangrijk kan zijn. Ondersteuning om niet alleen te starten met deze verandering, maar juist ook om het vol te houden en je een gezonde levensstijl aan te meten.

Afvallen met Happy Weight
Afav

Happy Weight; deskundig opgesteld programma dat ook nog eens vergoed wordt

Happy Weight is ontwikkeld door Nederlandse deskundigen (huisartsen, diëtisten en bewegingswetenschappers). Het programma volgt de richtlijnen van de Nederlandse Gezondheidsraad en is positief beoordeeld door het Voedingscentrum. Daarnaast wordt het programma van Happy Weight door verschillende zorgverzekeringen vergoed.

Wat kan je verwachten als je met dit programma start?

Je ontvangt een Happy Weight pakket met de volgende inhoud:

  • vijftien informatieve les-/weekdelen
  • praktische voedingskeuzelijst
  • beweegplannen naar keuze
  • huiswerktoetsen (vrijwiliig aan deel te nemen)

Daarnaast ontvangen deelnemers de volgende gratis extra’s:

  • Happy Weight Dopper-drinkfles
  • Happy Weight stappenteller met 3d-sensor
  • inspiratiereceptenboek van Happy Weight welke niet in de winkel verkrijgbaar is
  • praktische taillemeter

Tijdelijk kost het Happy Weight-pakket € 115,-, maar ben je bij Zilveren Kruis verzekerd en heb je een aanvullend pakket van twee of meer sterren, dan heb je dus recht op volledige vergoeding (geen eigen risico!) en kan je gratis aan de slag met dit programma om kilo’s kwijt te raken en ondersteuning te krijgen in het aanpassen van je levensstijl.

Meer weten? Hier vind je meer informatie

Informatie bewaren? Pin deze afbeelding op Pinterest zodat je hem makkelijk terug kan vinden

gratis ondersteuning bij het afvallen met Happy Weight

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven