Hart Beat: laat het hart van je muzikale kind een stuk sneller kloppen

Justin Bieber worden. Of zijn vriendinnetje. Dat zal ongetwijfeld de droom van een heleboel jongens en meisjes zijn. Toch gaat het leven van een superster heus niet alleen over rozen. Dat hebben een aantal ontspoorde beroemdheden natuurlijk al duidelijk gemaakt (denk aan Britney en, o ja, mister Bieber zelf). In Hart Beat, de spetterende muzikale jeugdfilm, zie je dat supersterren het niet altijd even makkelijk hebben. Voor drank of drugsschandalen hoef je in deze jongerenfilm niet te vrezen. Liefdesperikelen zijn er echter wel in overvloed! Wat in ieder geval een spannende film oplevert, boordevol lekkere liedjes.

Hart Beat film

Hart Beat: vol verwachting klopt ons hart

Vol spanning zaten Lotte en ik in een volle bioscoopzaal. De mannen waren er ook bij, maar die waren misschien toch iets minder verwachtingsvol 😉 . Desondanks vonden ook de mannen het een hele geslaagde film! Als jouw mini-me na het zien van de High School Musical wekenlang over niets anders heeft gepraat, is het zeker een must see. Een aanrader voor het hele gezin dus 🙂 . Hart Beat is een muzikale jongerenfilm van Hollandse bodem. In de hoofdrollen schitteren Vajèn van den Bosch en Rein van Duivenboden. Die namen zeggen jou misschien niet zo veel, maar zullen het hart van je meisje ongetwijfeld sneller doen kloppen. En elkaars hart laten ze in de film ook sneller kloppen, dus bereid je maar vast voor op een heerlijk avondje zwijmelen. Alleen: hoe gemakkelijk is het om een relatie te hebben met een tieneridool?

Het verhaal

Zoë is een nuchtere scholiere, die dol is op muziek maken maar sinds haar vader is vertrokken haar gitaar met geen vinger meer heeft aangeraakt. Dan wordt ze aangereden door de toerbus van superster Mik. Een soort Justin Bieber, waar Zoë aanvankelijk weinig van moet hebben. Maar je raadt het al: Mik weet toch een gevoelige snaar te raken en de vonk slaat over. Al snel blijkt echter dat een relatie tussen zo’n superidool en een scholiere gedoemd lijkt te mislukken. Is hun kalverliefde bestand tegen alle ‘beliebers’, waardoor Mik 24/7 gevolgd wordt? Wij gaan in ieder geval niks verklappen, zodat ook jullie straks met een kloppend hart bij Hart Beat zitten 😉 .

Hart Beat is een heerlijke jongerenfilm vol spetterende muziek. Een aanrader voor alle papa’s en mama’s die een kleine muziekliefhebber in huis hebben! Zoals gezegd heeft ons hele gezin er van genoten. Met name Lotte, die met haar 7 jaar wel de jongste in de zaal bleek te zijn. Maar misschien ook wel de grootste muziekfan, dus dat compenseerde weer. Een leuk kijkje achter de schermen vind je hier.

Wil je nog langer genieten van de muziek uit Hart Beat dan hebben we goed nieuws voor je: wij mogen twee Hart Beat cd’s weggeven! Wat je moet doen om die in de wacht te slepen lees je hieronder.

hart beat

Winnen?

Ben je helemaal klaar met de grijs gedraaide kinderen voor kinderen muziek van zoon of dochter? Toe aan wat anders dan K3? Of wil je je mini-me gewoon een heel groot plezier doen? Beschrijf dan in een reactie hoe jouw kind thuis de superster uithangt. En wie weet doet hij of zij dat binnenkort wel op de muziek van Hart Beat! De actie loopt tot 15 November 2016.

Meer lezen?

18 gedachten over “Hart Beat: laat het hart van je muzikale kind een stuk sneller kloppen”

 1. Mijn stiefdochtertje is een beetje een diva.. Als ze begint te zingen dan moet en zal er geluisterd worden.. Anders word ze beetje boos

 2. De mijne doet dat door te vermelden dat iedereen netjes hun mond moeten houden als ze begint te swingen en te zingen

 3. Mijn zoontje zingt en danst mee met zijn favoriete muziek en zijn papa en ik genieten er erg van.
  Nog even en misschien wordt hij wel een hele grote artiest waar ik later nog steeds van mag genieten.

 4. Van ´s ochtend tot ´s avonds wordt hier gedanst en gezongen ? Het ene moment denkt ze dat ze katy perry is en het andere moment josje van K3… ? Een ander repertair is dan ook meer dan welkom, ik kijk er in ieder geval naar uit! ?

 5. Avatar foto
  Ingrid van Duijl

  Mijn dochter zit op streetdance en sinds kort op musical les. Dus hier wordt volop thuis geoefend! Dus kom maar op met nieuwe liedjes! Ze zal ze in no time kennen 😉 En mama dus ook 😉

 6. Avatar foto
  Michelle Dorland Oliver

  Hier een stoere rockchickdiva van 8 in huis ☺️ Helemaal idolaat van Rein dus dat komt vast goed!

 7. Een bling bling outfit, wat lippenstift, een zwoele blik in de spiegel en het optreden kan beginnen. Handtekeningen uitdelen doen mijn meiden van 7 en 10 jaar nog net niet. Maar supersterren in de Dop zijn het wel. Hi. Hi.

 8. Ik doe mee voor mijn nichtje.. zij luistert heel geaag naar muziek al vanaf dat ze heel klein was en ze houdt van dansen.. ??

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven