Hart voor de zaak, als ondernemer heb je daar ‘last van

Ik wel in ieder geval. Mijn ‘Hart voor de zaak’ is serious shit en het maakt het leven er niet altijd makkelijker op. Net zoals de ondernemers in het programma ‘Hart voor de zaak’  wat op NPO2 komt om 19.20. Vandaag is de 4e aflevering alweer (natuurlijk, ik ben weer eens aan de late kant 😉 ), maar ik val wel gelijk met mijn neus in de boter, want deze kijk ik!

Hart voor de zaak heeft Güler zeker

Interieurdesigner Güler komt vanavond aan bod. Als moeder én eigen ondernemer heeft zij een lastige taak. Voorlopig moet ze alles zelf doen, ook al zou ze best over personeel na willen denken… het zit er nog niet in. Dus moet ze zelf aan de bak. Een ondernemer is immers werkgever van zichzelf en werknemer bij zichzelf. Iedere beslissing die Güler als ondernemer maakt, heeft consequenties voor de zaak, ‘goed of slecht’. Daarvan kan ze wakker liggen. Logisch en herkenbaar denk ik. Ook valt het Güler zwaar haar man en dochter zonder haar op vakantie te zien gaan. Zonder haar liggen de zaken echter stil en dat kan zij zich niet veroorloven. De vraag is nu… lukt het Güler uiteindelijk de balans te vinden tussen werk en privé? En gaat haar hart voor de zaak niet een beetje te ver?

Het lijkt me een superinteressante aflevering, dus wilde ik je nog graag even tippen! Worstel jij hier ook mee? Kijk dan ook vanavond even, of neem het op (net als ik), want het is een beetje een lastige tijd, zeker voor ondernemende mama’s 😉 .

Laat je me weten wat je ervan vond?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven