SintTips: DohVinci & Nerf Rebel van Hasbro

Het was weer zover vanochtend… Mijn oudste dochter (!) was met haar verkeerde been uit bed gestapt. Elke vorm van ‘haast’, zoals uhm… aankleden, was haar teveel. Theatraal als ze is ging ze in de hoek van de keuken zitten mokken. En daar, op de vensterbank, lag de oplossing. Ze had het er zelf notabene neergelegd.
Met de Hasbro Nerf Rebelle Secret Shot, shot ik haar in d’r ass. Ik herlaadde snel, en schoot nog eens en nog eens terwijl ze ineens lachend door de keuken rende. Et Voila, het ochtendhumeur is beslecht met een speelgoedgeweer. Voldaan klap ik mijn secret weapon in. I’ll be back!… dat ochtendhumeur in ieder geval wel…

Hasbro persevent

Laatst bezocht ik met man & meiden een persevent van Hasbro. De main act van de geslaagde middag was natuurlijk de magische eenhoorn Starlily waar ik al eerder over schreef. Maar alle kids mochten ook proeven van andere producten van Hasbro. Daarvan was de Nerf Rebelle er één van. Eindelijk eens stoere wapens voor meiden! Mijn dochter is er eigenlijk te jong voor maar de Secret Shot is prima te handelen. Niet te groot en eenvoudig te bedienen. De munitie is overigens zacht dus er kan weinig misgaan.  Hier een stoere inspiratieclip:

httpv://youtu.be/n4VJ6hyQHso

Een ander product waar beide meiden veel plezier aan hebben gehad die middag is DohVinci. Ze waren warempel even stil! Met een soort drukpistool ‘spuit’ je de klei op oppervlakken. Het is dus eigenlijk tekenen met klei, of dingen versieren met klei, zoals spiegels, vazen..of maak gewoon een schilderij uit eigen hand.

hasbro

De mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos. Wat overigens niet betekent dat ik klei terug wil vinden op het aquarium, alle vazen, de ramen, deuren, muren, tafels en spiegels 😉 !
Het is wel een soort van revolutie onder het kleien. Want nu kun je naast het oldschool met de hand figuren maken ook echt tekenen met klei. Tja, en dan heb je twee vliegen in 1 klap, zeker bij mijn meiden.

Kijk deze video voor superleuke DIY ideeën! httpv://youtu.be/vQWnXA5IR6Q

Al deze producten zijn in de speelgoedwinkels en bol.com te verkrijgen. Have some serieus fun!!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven