Heel Holland Bakt kindereditie: ben jij klaar om sterbakker te worden?

Papa’s en mama’s opgelet! Hebben jullie een sterbakker in huis? En dan niet paps of mams zelf… Maar een junior sterbakker? Is jouw mini-me helemaal dol op bakken? Dan hebben we goed nieuws voor je: Heel Holland Bakt komt met een speciale kindereditie!

Jarenlang hebben we kunnen smullen van de grote mensen en al hun geslaagde (en minder geslaagde) baksels. Maar nu zijn dus eindelijk de kids aan de beurt!

Heel Holland loves Heel Holland bakt

Of je nu jong of oud bent… En of je nu zelf een echte keukenprins(es) bent of juist niet… Heel Holland is gek op Heel Holland Bakt. Het was misschien wel het eerste wedstrijd format waarbij de kandidaten niet net zo hard zijn ingestort door het jurycommentaar als hun soufflés. Het programma is, zeker voor een competitie, gewoon ontzettend lief. En dus hoeft er aan het programma weinig veranderd te worden als Heel Holland Bakt aan de kindereditie gaat beginnen.

Heel Holland bakt kindereditie: iets voor jullie?

Doet jouw kind niets liever dan taarten bakken? Is zoon- of dochterlief niet uit de keuken weg te slaan? Dan zou je kind zomaar eens een hele geschikte kandidaat kunnen zijn voor de Heel Holland Bakt kindereditie!

We zaten er al een poos op te wachten maar nu heeft Jan Slagter dan eindelijk aangekondigd dat er een junior versie van het programma zal komen. Verdere details laten helaas nog even op zich wachten, maar de show zal in ieder geval te zien zijn op NPO 3.

Bak je gezellig mee?

Natuurlijk hoeven jullie niet te gaan zitten wachten op een volgend bericht omtrent de nieuwe kindereditie van Heel Holland Bakt. Duik liever de keuken in! Zo hebben we vast een slagroomtaart recept waar jullie lekker op los kunnen gaan. En het is er misschien niet helemaal het seizoen voor, maar deze Sinterklaas taarten smaken ook prima in het voorjaar 😉 .

Op zoek naar nog meer bakinspiratie? Dan hebben we nog een hele leuke tip voor je.

Heel Holland Bakt kinderbakboek

Kunnen jullie ook niet wachten tot het tijd is voor de kindereditie van Heel Holland Bakt? Dan kan je tot die tijd naar hartenlust heerlijke baksels maken met dit kinderbakboek.

Het staat boordevol heerlijke hapjes die kinderen met of zonder de hulp van papa of mama in elkaar kunnen flanzen. Van hartige hapjes tot feesttaarten en lekkere traktaties. Dus haal het kinder kookgerei maar voor de dag… En leg een goed tafelkleed neer, want kids in de keuken kunnen er nog wel eens een knoeiboel van maken. Maar ze maken nóg iets als ze gezellig aan het bakken slaan: plezier. En wie weet levert het nog wel iets heel lekkers op ook!

1 gedachte over “Heel Holland Bakt kindereditie: ben jij klaar om sterbakker te worden?”

  1. hallo ik ben Chiara en wil heel graag mee doen als het mag laat het me horen ik heb er super veel zin in om het te kijken maar als ik mee mag doen helemaal geweldig nou als ik mee mag doen tot later.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven