Ik heb een hekel aan selfies, maar met deze jurk wordt het een stukje makkelijker. Win er ook een!

Niet aan die van jou hoor ;), maar aan die van mezelf. En dat is best vervelend, want als eigenaar van dit blog is het zo nu en dan noodzakelijk om ‘mezelf’ te laten zien. Nu vind ik foto’s van mezelf al niet zo’n strak plan, maar selfies zijn nog een graatje erger. Ik snap ook niet hoe anderen zichzelf er altijd zo leuk op kunnen zetten! Selfies van anderen zijn altijd geslaagd, maar die van mezelf… Vandaag is weer zo’n dag. Ik mag een prachtig stoer en toch vrouwelijk jurkje reviewen van Miss Chaos. Hartstikke leuk natuurlijk, maar ik sta een half uur foto’s te maken voor de spiegel om ze vervolgens allemaal weer te deleten. Er kan er geen één door de beugel.  En dat ligt niet aan het jurkje!

Teveel rimpels, mijn haar te slordig, afhangende wangen en ogen, rotzooi op de achtergrond (ja ik weet het… daar kan ik wat aan doen), er is iedere keer iets. Misschien moet ik later op de dag nog eens proberen met wat ander licht… en een filtertje? Of ik laat manlief wat foto’s van me schieten, dat kan natuurlijk ook. Of een filmpje? Keuze genoeg… en je ziet hieronder wat het geworden is.

Ik kan al wel vast vertellen hoe ik me voel in dit jurkje. Op en top! Ik ben geen meisje-meisje en je ziet me dan ook meestal in een stoere broek. Maar op een of andere manier begin ik altijd meteen te kwijlen van de Chaos jurkjes. En wat een heerlijk jurkje is dit zeg. Ik vind ‘m stoer. Ik vind ‘m sexy. Ik vind ‘m zeker niet dikmakend (waar ik wel een beetje bang voor was ivm de horizontale print) en ik vind ‘m fris. En hij draagt fantastisch, als een lekker shirt zeg maar. De mouwen zijn ietwat aan de lange kant, maar dat stoort me niet. Je kan ze aan de onderzijde wat oprollen als je wilt, maar ik vind juist de grijze bies onderaan de mouw leuk, dus ik laat hem zo. De kleurstelling van grijs met wit spreekt me erg aan en de kleine roze details maken er een fris jurkje van. De twee steekzakken maken dat dit jurkje ook direct een wat vlottere uitstraling.

Ook de kids waren verrast toen ik beneden kwam. ‘Mam’, ‘Wat zie je er mooi uit’ roept zoonlief van bijna tien, die vervolgens direct over mijn panty aait omdat dat zo lekker zacht is. En dochterlief van vijf drentelt om me heen met de vraag of dat ze ook zo’n jurkje mag, haha. Nee meisje… vandaag wordt mama een keer verwend! Overigens hebben ze wel een soortgelijk jurkje met zebraprint voor de meiden. Dus wil je je dochter in iets soortgelijks steken dan heeft dit merk daar alle mogelijkheden voor.

Ik draag dit jurkje vandaag met korte zwarte laarsjes eronder. Maar mijn klompen zouden er wellicht ook leuk onder staan, wat denk jij? Wat hogere laarzen in de winter past ook helemaal prima, dus tal van mogelijkheden om te combineren. Het elastaan wat verwerkt zit in dit jurkje zorgt ervoor dat het mooi in model blijft gedurende de dag en ook na het wassen. Onderweg naar school droeg ik er een kort zwart imitatieleren jasje op en mijn eerste compliment had ik al na 50 meter in the pocket! Een voorbijfietsende moeder riep vanaf een afstandje… ‘Wat heb jij een leuke jurk aan!’…

Ik ga maar weer wat selfies proberen, want anderen zien blijkbaar ook alleen het leuke jurkje en niet die rimpels, dat haar en al wat ik nog meer mis vind aan mezelf vandaag. Beloven jullie dan dat je niet teveel naar mijn hoofd kijkt? Dan beloof ik dat ik niet meer zo zal zeuren en geniet van de complimenten die dit jurkje me oplevert! Ook interesse in zo’n jurkje of een van de andere fantastische modellen van Miss Chaos? Shop dan alvast wat bij elkaar, of doe mee aan onze winactie!

miss chaos jurk

Winactie: Win een cadeaubon van € 50,00 om te besteden bij Miss Chaos en kies een van de prachtige jurkjes uit de wintercollectie om jezelf te verwennen! Vul onderstaande formulier in en laat hieronder in een reactie weten welk jurkje jij van Miss Chaos het leukste vind. Wij zijn nieuwsgierig waar jouw keuze naar uitgaat! Deelnemen kan tot 2 November 2014.

[Form id=”32″]

 

 

 

50 REACTIES

 1. Faya cobalt is heel erg mooi, een hele mooie kleur en lekker vrolijk met een rode wollen sjaal!
  Maar er staan nog veel meer leuke jurkjes bij, kan eigenlijk moeilijk kiezen

 2. De coco kobalt vind ik gaaf! Als de donkere maanden weer voor de deur staan, kunnen we wel een beetje kleur gebruiken!
  Het zebrajurkje ook heel leuk! Mooi te combineren met een fleurige (col)sjaal.

 3. De Coco Zebra, helemaal geweldig! Vooral die col eraan, heerlijk voor de komende winter! Maar eigenlijk zijn ze allemaal super leuk!

 4. De Carice zebra! Maat xs! Kijken of m’n zoontjes en man dan opvalt dat mama/ vrouwlief een nieuw jurkje heeft! Het zou mij benieuwen !!

 5. Wow, ik ben een jurkenmens, en heb gezien dat ik me op Miss chaos behoorlijk kan uitleven! 🙂
  Ik ga zeker voor Amber Dark Grey. Weer eens wat anders dan een polkadot. Lijkt me mooi voor de komende winterse dagen! Mooie laarzen eronder en het kan niet anders dan dat je je geweldig vrouwelijk voelt!
  Lieve groetjes hoor!

 6. Ik wil je niet na-apen maar ik zou ook voor Amber Zebra kiezen:vrouwelijk door de print en ceintuur maar zakelijk en stoer door het kraagje en de knopen. Helemaal leuk!

 7. Ooooh, de Coco Zebra vind ik echt fantastisch en met die coll is hij ook heerlijk voor in de winter. Mijn dochter heeft een soortgelijk jurkje dus dan kunnen we “matching” over straat! 😀

 8. Het jurkje ‘amber dark grey’ vind ik super! Ik word er instant vrolijk van. Zou handig zijn voor de komende druilerige herfstdagen!

 9. De Coco Cobalt! Wat een geweldige jurk in een prachtige kleur!
  Nu de herfst in het land is, grijpen veel mensen weer naar bruine, grijze en zwarte kleuren. Leve Miss Chaos, die zelfs in de grijze dagen wat kleur brengt! 🙂

 10. Ze zijn allemaal zo gaaf.
  De Jeslin navy en de Amber dark grey heb ik al maar zou er dolgraag de Coco Cobalt nog aan toe willen voegen. Budgetair gezien niet meer helemaal verantwoord, maar wie weet met deze bon toch nog erbij aan te schaffen 😉

 11. Ik ben helemaal weg van jurkje Danee navy. Dat is echt zo’n jurk dat bijna niet meer in je kast terecht komt. Dat wordt dragen, wassen, snel drogen en weer aan. Een jurkje om goed in te leven!

 12. Coco Zebra zou ik denk ik wel mee over straat durven. Ik ben zo geen jurken mens 😀 Ik heb er dan ook geen, misschien toch maar eens de stap nemen.

 13. Ik vind het zebra jurkje ook erg leuk en zou erg leuk zijn om te winnen want mijn jongste dochter heeft het Zebra jurkje van chaos ook, dus kunnen we hem samen showen! F

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here