HelloFresh maakt kokkerellen makkelijk

Wat eten we vandaag? Elke dag wéér die vraag. Naar de supermarkt, in de rij. Maar het hoeft niet. Het alternatief: HelloFresh. Zij bezorgen je wekelijks een doos vol boodschappen en klaar is kees. Gezond, makkelijk en gevarieerd. Het lijkt een uitkomst. Voor MamsatWork testte ik de ‘Original box’.

Is het iets voor jou?

Ik hou van kokkerellen. Toegegeven, doordeweeks is het snel-snel, roerbak, quinoa of pasta. Maar mijn echte kookkunsten vertoon ik in het weekend. Met plezier sla ik in bij de Turkse groenteman, de Aziatische speciaalzaak, de Lidl of de AH. Benieuwd naar de recepten van HelloFresh bestel ik op hun website de Original box, met vlees, vis en vega voor drie dagen. Het lijkt me ideaal, juist voor die drukke doordeweekse dagen.

Doos vol vers met Hellofresh

Op een vrijdag ontvang ik een verzorgd, persoonlijk mailtje van HelloFresh. Het verklapt de inhoud van de box, die ik de dinsdag erop mag verwachten. De recepten zijn verrassend en gevarieerd. Nooit gedacht aan radijsjesstamppot met appel, sjalot en worst. Leuk, ik kijk ernaar uit. Als de doos is afgeleverd, gekoeld en wel, word ik echt enthousiast. Alles ziet er vers uit, is keurig afgemeten en voorzien van een sticker met de herkomst van de producten. Net of je je kerstpakket uitpakt.

Smaakvol en eenvoudig

Dag één met radijsstampot is een succes. Voor een niet fervent vleeseter, heb ik zelfs met smaak de runderworst opgepeuzeld. Oké, het schoonmaken van de aardappels, die zo uit de klei getrokken leken, was wel even wat werk. Maar het eindresultaat was onverwacht lekker. Op dag twee staan noedels met broccoli en zalm op het menu. Een handig receptenboekje dat in de doos bijgesloten zit, geeft aan welke stappen ik moet doorlopen. Met eenvoudige smaakmakers als gember, rode peper, soyasaus en limoen is ook deze maaltijd geslaagd.

Goed bezig

Ook op de derde dag, met een gevulde maaltijdsoep, zijn de borden leeg. Alles gaat op. Het scheelt een vuilniszak met kliekjes en vooral tijd. Ik hoef niet naar de speciaalzaak voor een stukje gember waarvan ik driekwart niet gebruik. Dan blijkt HelloFresh ook nog eens vooral seizoensgebonden ingrediënten van veelal lokale leveranciers te gebruiken. Drie dagen gezond, gevarieerd en lekker gekookt en ook nog eens duurzaam bezig. Daar word deze chef de cuisine blij van. Ik zeg hello… HelloFresh welkom in mijn keuken!

Actie

Meld je aan en maak kans op een box ter waarde van €92! Deze Hellofresh Box zit bomvol verrassende produchten en verse ingrdiënten en is geschikt voor 5 maaltijden (voor 4 personen). Elke week wordt een winnaar bekend gemaakt.

 

1 gedachte over “HelloFresh maakt kokkerellen makkelijk”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven