Help het Ronald McDonald kinderfonds met je aankopen.

De nieuwste tassen en toilettassen van De Kunstboer, mooie sieraden en nieuw binnengekomen items van Maxomorra…. Roos en Tijn zit niet stil.

En heb je onze leuke pyjama’s tbv Het Ronald McDonald Kinderfonds al gezien ? Met aankoop van een van deze pyjama’s steun je ook direct dit goede doel met € 2,50 ! Wat wil je nog meer. Je kind verrassen met iets nieuws leuk voor 5 december of de kerst) en terwijl een ander kindje helpen!

Speciaal voor jou als lezer van MamsAtWork verzendt Roos en Tijn tot en met 3 december 2013 je bestelling GRATIS met code : MAW312 !

Wij maken in sommige blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij op dat moment een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Jij zorgt er mede voor dat we MamsatWork kunnen blijven voortzetten. Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp en zullen nooit iets vermelden waar we niet achter staan.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven