Help, mijn kinderen willen niet opruimen!

Opruimen met kinderen.

Deze maand is het zover. De kinderen staan deze maand voorop. Misschien denk je nu: ‘Hoezo voorop, ze staan bij ons altijd voorop?’ Maar deze maand is het toch anders. Centraal staat het opruimen met kinderen en we gaan er een positieve draai aan geven. In plaats van straffen als ze níet meehelpen.

We gaan positief opruimen en huishouden met onze kinderen. Je wordt toch super moe en gefrustreerd van continue politieagent spelen.  Het zou niet zo erg zijn als het ook gebeurd en daar zit nu juist de uitdaging in van deze maand. Klagen helpt niet en in actie komen wel. Marijke belooft geen wonderen, maar wel vooruitgang. Zij verzekert je dat je beslist vooruitgang kan boeken met het opruimen met je kinderen. Op zich is het ook niet zo gek dat het niet altijd op rolletjes loopt, want van wie hebben wij geleerd hoe we kinderen op moeten voeden? Juist! Van niemand!

Wil jij je gezin een positieve boost geven? Zodat opruimen met en door je kinderen makkelijker wordt. Je zal zien dat de sfeer in huis verbeterd en het gevoel van een goede moeder zijn een impuls krijgt.
Meld je nu gratis aan en ontvang deze onmisbare informatie. Heb je weinig tijd? Dan heb je dit absoluut nodig.

Kom in actie en merk het verschil.

Wij maken in onze blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven