Helpling helpt jou online een betrouwbare hulp in de huishouding te vinden

rommel in huisOverzicht van mijn week begint met een schoon huis. Helpling zorgt ervoor dat ik een schoonmaak makkelijk online kan boeken en is echt een top oplossing voor mijn drukke werk en familie week!

Gezin Gekkenhuis

3 uur hockey training, meteen door naar de tandarts “en mam kan ik afspreken vandaag”? We hebben het er maar druk mee. Natuurlijk wil je dat je kinderen na school kunnen relaxen en leuke dingen kunnen doen maar oh wat kost het toch veel tijd. Wekelijks kost het me al ongelofelijk veel moeite om alle verschillende agenda’s van ons gezin op een rijtje te krijgen en daarnaast wil ik graag nog wat tijd voor mezelf.

Lees ook: Orde in de chaos: de fijnste family planners

Rust in huis, rust in mijn hoofd

Het beste medicijn tegen een druk en hektisch bestaan is een schoon huis. Een schoon huis geeft me rust in mijn hoofd. Vaak is dit het eerste wat ik doe om overzicht te krijgen van wat er allemaal moet gebeuren. Helaas kost het schoonmaken van mijn huis erg veel tijd en je raadt het al, dit gaat ten koste van mijn eigen vrije tijd. Natuurlijk schiet het wel eens door je hoofd: waarom neem ik geen schoonmaakhulp die me helpt bij de wekelijkse schoonmaak. Toch is het een grote stap om een briefje op te hangen bij de supermarkt en vervolgens te wachten tot dat er iemand reageert, dan komt nog de vraag: is deze persoon betrouwbaar? Da’s dus niet meer nodig. Want voor een hulp in de huishouding ga je naar Helpling.

Helpling: hulp in de huishouding

Online iniatief Helpling klopte bij me aan met een fantastische oplossing op dit probleem. Helpling is een handige overzichtelijke website. Je vindt er binnen 60 seconden een schoonmaakhulp voor 14.90 per uur. Door mijn overvolle week besloot ik het dan toch maar eens uitproberen. En ja hoor de boeking was zo gemaakt: een kind kan de was doen. Binnen 4 stappen was de boeking compleet.

helplingAlle schoonmaakhulpen van Helpling zijn zorgvuldig gescreend. Toch vond ik het een beetje gek, voor het eerst een onbekende schoonmaakhulp in huis. Toen ik voor het eerst een schoonmaakhulp ontving waren mijn zorgen gelukkig helemaal verdwenen. Een aardige vrouw kwam binnen en wilde meteen aan de slag. Nadat ik een rondleiding door het huis gaf ging ze meteen aan het werk.

Het blinkende resultaat

Het was een groot succes, binnen drie uur was alles schoon: de slaapkamers, badkamer en de keuken. Ik was zelfs zo onder de indruk van mijn eerste ervaring om op deze hippe manier een schoonmaak te boeken dat ik de service tweewekelijks ga boeken via de Helpling app. Bij deze boeking kan ik mijn favoriete schoonmaker kiezen, ook fijn, op deze manier komt er niet altijd een nieuw persoon mijn huis binnen.

Nu mijn huis schoon is heb ik rust in mijn hoofd. Nu heb ik ineens tijd over en heb geen idee hoe ik dat ga invullen. Hoe dan ook, een drukke werkweek geeft me nu wel meer plezier. Ik wist niet dat het zo makkelijk was, Perfect. Wil jij het ook eens proberen? Ga maar eens naar de website van Helpling om de mogelijkheden te bekijken.

Lees ook: Eindelijk af van al die tuinperikelen met een robotstofzuiger

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven