Rondlopen in een rookworst en pretzeltaart eten: HEMA is 95 jaar!

Als liefhebber van de HEMA mag natuurlijk een artikel over het feit dat ze 95 jaar worden niet ontbreken. 4 November 20121 is het zover, HEMA is jarig en dat wordt gevierd. De manier waarop HEMA haar 95ste verjaardag viert vind ik persoonlijk hilarisch. Wie bedenkt het om kleding te ontwerpen met een van de grote favorieten van de HEMA, de rookworst? En een pretzeltaart? Uhhh, hoe zit dat eigenlijk?

Hema 95 rookworst kleding collectie

HEMA 95; kleding met rookworst design én lekker taart eten van pretzels

Eerst maar eens even de té gekke kleding onder de aandacht brengen. Sweaters, onderbroeken, rompers. Je kan het zo gek niet bedenken of HEMA heeft het in de limited edition collectie zitten. Een kledinglijn met rookworst design, dat is lekker! Speciaal voor de 95e verjaardag is deze unieke eenmalige rookworst- en confettifeestcollectie
ontworpen. Vrolijke producten voor iedereen, van romper tot sweatshirt, van sok tot theedoek, van fotokoektrommel tot bierglas. Aan iedereen is gedacht.

Zie jij jezelf al in een sweater met rookworsten lopen? Ik eigenlijk wel 😉 . Een heerlijke comfy sweater met een vrolijke twist. Maar je kan dus ook voor de HEMA 95 confetti collectie als je dat liever wilt. Ook die hebben dezelfde vrolijke uitstraling.

HEMA 95, rompertje met rookworst design

Als ik nog een baby’tje had gehad dan was ik zeker voor de babyspullen van de HEMA gegaan, die rookworst rompertjes zijn echt te cute.

Hier vind je de kledingcollectie online voor dames, heren en kinderen en baby’s.

Maar je kan natuurlijk ook bij de HEMA zelf kijken voor deze ’95 collectie’.

Voor welke gelegenheden kan je de HEMA 95 kledingcollectie gebruiken?

Vind jij de kleding te gek, maar wil je er toch niet aan om zo’n sweater naar je werk aan te trekken? Dan vind je hieronder nog tal van mogelijkheden waarop je deze toffe HEMA 95 statement collectie kan dragen:

  • Dress up voor de kerst
  • Snuggle gewoon lekker s’avonds op de bank in je nieuwe sweater
  • Maak de blits tijdens de après ski van je wintersport
  • Draag het met carnaval!
pretzelbrownie-karameltaart HEMA 95

Een pretzelbrownie-karameltaart, uhhh, hoe zit dat nu eigenlijk?

Ik ben overigens niet de enige HEMA fan, dat blijkt wel. Fan Anne-Michelle heeft namelijk de pretzelbrownie-karameltaart bedacht die momenteel te koop is bij de HEMA vanwege haar 95 jarige jubileum. En ik ben nu al benieuwd wat ze voor de 100ste verjaardag van HEMA gaat bedenken ;). Hoe kom je erop? Dat brownie-karamel dat snap ik nog wel in een taart. Maar die pretzels daar moest ik wel even aan wennen. Toch schijnt de taart heel erg lekker te zijn! Hij heeft een smeuïge browniebodem met een zachte, frisse mousse van karamel en daar bovenop chocolade, nóg meer karamel, pretzels en stukjes walnoot.

Dus wil jij hem graag proberen? Bestel hem dan nu online, want ook deze taart zit maar tijdelijk in het assortiment vanwege HEMA 95 natuurlijk!

Hier vind je de pretzelbrownie taart

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven