Hema agenda kopen voor school: het leukste van het nieuwe schooljaar!

Ik weet het nog zo goed van vroeger, mijn agenda was mijn alles. Nu nog steeds trouwens. Maar een Hema agenda kopen stond altijd boven aan mijn lijstje. Nog lang voordat het nieuwe schooljaar begon stond ik al met mijn vriendinnen in de winkel! En hier thuis is het niet anders.

hema agenda

Hema agenda kopen ook al is ie nog niet nodig

Dochter heeft haar zinnen ook al op een agenda gezet, zlfs al heeft ze die nog niet nodig. En ik kan geen nee zeggen 😉 . Hoe leuk, een agenda van de Hema (of welk ander merk dan ook) helemaal van jezelf om lekker vol te kliederen. Stickerstjes plakken, nieuwe pennen uitproberen en voorzichtig een start maken met plannen.

Zodra kinderen in de fase van ‘huiswerk’ komen kunnen ook zij een agenda goed gebruiken. En daarvoor hoef je dus niet ver te zoeken. Een Hema agenda voor school is overzichtelijk en praktisch. Maar wel een beetje stoer, of gewoon heel mooi. Want het oog wil ook wat, dat hoeven we jou als ouder vast niet uit te leggen 😉 .

Lees ook: De fijnste family planners om orde in de chaos te scheppen

En eigenlijk kan je niet jong genoeg beginnen met je eigen agenda beheren toch? Liever dat zij dat deels al zelf doet dan dat ik me daar ook nog mee bezig moet houden. De eerste paar jaar is het nog wel te overzien. Maar al snel hebben kinderen een agenda die net zo vol is als de jouwe. Hieronder lees je waarom een Hema agenda dan een handig idee is!

Hema agenda voor school: veel meer keus dan in het vakkenpakket

Op een gegeven moment is het gewoon zover. En meisjes zijn er misschien wel iets eerder aan toe dan jongens, maar ook zij moeten er aan geloven. Dat blijkt ook wel uit de dagtaken waar ze voor staan. Bergen huiswerk, sport, en op een gegeven moment een bijbaantje misschien? En dan hebben we de feestjes nog niet eens meegerekend. Dan wordt het tijd voor een goede schoolagenda. En een Hema agenda is zeker geschikt!

Ook al hebben ze op het voortgezet onderwijs ook alles digitaal, leren plannen werkt het makkelijkst op papier!

Je vindt bij Hema allerlei agenda’s. Van merkagenda’s, tot stevige cardboard modellen. Zonder merkje maar net zo hip! En betaalbaar, da’s ook niet verkeerd. Er is keus genoeg, meer dan in het vakkenpakket. Hieronder zie je een greep uit het assortiment. Welke Hema agenda is jouw favoriet?

Wanna Banana?

Dat je bij Hema heel goed kan slagen zonder veel uit te moeten geven weet je vast al. Toch koop je er kwaliteit, en hip spul! That’s why we love Hema. Ook deze Hema agenda kost maar een schijntje. En is toch net zo geschikt voor al het huiswerk en de play-dates van je kind als de duurdere merkagenda’s. Wij vinden hem in ieder geval super tof, wat jij?

<3 De Wanna Banana schoolagenda is verkrijgbaar voor €6

Oelala – Engelstalige schoolagenda

Ook als je een Engelstalige schoolagenda zoekt zit je goed bij Hema. Oefent je mini-me meteen de Engelse taal terwijl ze hun huiswerk noteren 😉 . Ook deze Hema agenda is Engelstalig. En voorzien van een ringband, waardoor hij extra stevig is. Geen overbodige luxe in die uitpuilende schooltassen van tegenwoordig. In de agenda zitten lesroosters, cijferlijsten, fotohoesjes, een boekenlegger en een jaaroverzicht met feestdagen. Deze agenda loopt van 16 juli 2018 t/m 28 juli 2019.

 

<3 De Oelala Schoolagenda is verkrijgbaar voor €6

May the force be with you

Ziet jouw kind een merkagenda toch net wat meer zitten? Ze kosten iets meer, maar dan heb je ook wat, zullen we maar zeggen 😉 . En deze komt in ieder geval met een motiverende opdruk. Deze Hema agenda is van het Star Wars merk, zoals je misschien al vermoedde… Maar bij een flinke portie huiswerk is “May the force be with you” toch ook best toepasselijk?

De agenda heeft een stevige zwarte kaft en de opdruk is, ook lekker toepasselijk, van glow in the dark. Bijkomend voordeel: de agenda is gemakkelijk terug te vinden onder een stoffig puberbed. Deze Hema agenda bevat cijferlijsten, maandplanners, lesroosters en een leeslint.

<3 De Starwars agenda is verkrijgbaar voor €15

Hello Gorgeous!

Is jouw mini-me ook helemaal verslingerd aan het programma BeautyNezz? Ook dit jaar heeft Joy weer samen met Hema een agenda ontworpen. Lekker meisjesachtig, natuurlijk. Deze Hema agenda heeft cijferlijsten, een jaarkalender, maandplanningen en een leeslint. De bladzijden hebben kleurrijke dessins en er is lekker veel ruimte voor notities. Of boodschappen van je vriendinnen, natuurlijk 😉 .

De agenda loopt van 2 juli 2018 t/m 18 augustus 2019. En je vindt er trouwens ook allerlei beauty tips in, kleding advies en meiden weetjes. Als dat maar niet teveel afleiding oplevert 😉 .

<3 De BeautyNezz agenda is verkrijgbaar voor €15

“I understand there no ball from”

Goed, we hadden het al over Engelstalige agenda’s. Maar dit is natuurlijk another cookie 😉 . Deze schoolagenda van Make that the cat wise is er eentje met humor. Dat zie je al aan de kaft, en wordt binnenin nog veel duidelijker…

In deze Hema agenda zitten lesroosters, cijferlijsten, een jaaroverzicht en een leeslint. Ook staat ‘ie vol vragen en bevat de agenda vakjes waarin je iets kunt schrijven of plakken. Dat levert ook een mooi jaaroverzicht op. Voor als het ein-de-lijk weer grote vakantie is 😉 .

<3 De Make that the cat wise agenda is verkrijgbaar voor €15

You are Golden

De gemiddelde stoere boy vindt deze Hema agenda waarschijnlijk niks… Maar wij vinden het een waar kunstwerkje! De agenda is van het merk Rice. En net zo ‘golden’ als de opdruk, of niet soms?

‘You are golden’ prijkt in sierlijke letters op de kaft. Precies de boodschap die menig, ietwat onzeker, tienermeisje best iedere dag mag meekrijgen! In de agenda zitten lesroosters, cijferlijsten, notities, jaarplanner voor verjaardagen en een jaaroverzicht met vakanties en feestdagen. Hij bevat een leeslint. En er staan ook nog eens leuke weetjes, opdrachten en recepten in. Een stuk leuker dan alleen maar huiswerk dus 😉 .

<3 De Rice agenda is verkrijgbaar voor €13

Goed. Wij hebben er een aantal voor je uitgezocht, maar ze hebben bij de Hema nog veel meer leuke agenda’s natuurlijk. Voor ieder wat wils en tegen een schappelijke prijs (de meeste).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven