Hema paasdecoratie: van traditioneel tot modern met een twist

Nog even en de Paasdagen staan weer voor de deur! Vind jij het ook zo’n fijn feest? Of je nu dol bent op (chocolade) eieren, lammetjes of gewoon blij bent dat de lente weer voor de deur staat: het Paasfeest heeft voor ieder wat wils. En aangezien ook de kans op lekker weer tegen die tijd weer groot is kan ik nu al vrolijk worden van het nadenken over de paasdecoratie. Vier jij het liever traditioneel of ga je graag voor een modernere invulling van Pasen? Maakt in principe niet uit want met de paasdecoratie van de Hema kan je jullie huis helemaal in paassfeer brengen.

De paaseitjes liggen al volop in de winkels natuurlijk, maar ook de decoratie voor Pasen begint stilletjes aan in de (digitale) schappen van de winkels te belanden. En daar word ik altijd zo vrolijk van. Kuikentjes, eitjes, konijntjes, kippetjes, gezellige confetti en allerlei andere producten om de paastafel mee op te vrolijken of paastakken mee te versieren.

Hema paasdecoratie

Paasdecoratie van Hema: een ei hoort erbij!

Loopt het water je al in de mond bij de gedachte aan paaseitjes en chocolade hazen? Nog heel even geduld, en je kan weer helemaal los gaan! Tenminste, als de eitjes niet té goed verstopt zijn natuurlijk. Kan je niet wachten tot het Pasen is? Dan kan je vast lekker met de paasdecoraties aan de slag! Bij Hema vind je paasdecoratie van traditioneel tot modern met een twist. Wij geven je graag een voorzetje van al dat leuks.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een Paasboom? Deed jaren geleden zo’n soort boom tijdens de kerst al zijn entree, tegenwoordig zie je hem ook met Pasen tevoorschijn komen. De decoratieve houten boom is 55 centimeter hoog, en gemakkelijk te versieren. Dat is weer eens wat anders dan de traditionele paastak en zeker leuk als je voor een wat modernere look wilt gaan. Natuurlijk hoef je de boom niet op te ruimen als de Paasdagen er weer op zitten. Je kan hem ieder seizoen weer anders decoreren en hij kost maar € 8,00!

Hier vind je alle paasdecoratie van de Hema, inclusief die prachtige houten boom. En is er een keer iets op? Niet getreurd, de collectie wordt dagelijks aangevuld!

Bij Bol.com vind je trouwens ook een toffe Houten decoratieboom, zie hieronder. Leuk om te gebruiken voor alle seizoenen!

Dekken van de paastafel met een gouden randje

Als je de Paasdecoratie van Hema bekijkt zie je al snel dat er wat opvalt. Het traditionele geel maakt hier en daar plaats voor goud.

Dat wordt dus een Paasfeest met een gouden randje! Ben jij toch meer van de traditionele kleurtjes? Geen zorgen: het paasdecoratie assortiment van Hema bevat óók nog steeds de klassiekers. Persoonlijk vinden wij dat goud ook wel iets hebben. Wil je de paastafel helemaal in stijl hebben, dan hebben ze bij de Hema ook prachtig goudkleurig bestek en een super leuke botervloot met konijnenoortjes.

De papieren konijnenbordjes voor de paastafel maken het natuurlijk helemaal af voor de kinderen en als je nog een leuke menukaart maakt dan zijn de Paasdecoratie knijpertjes van de Hema ook erg leuk om hieraan te bevestigen!

Hema paasdecoratie: ook voor na de paasdagen!

Het mooie aan de paasdecoratie van Hema is dat het assortiment zo is ontworpen, dat je er ook na de Paasdagen nog van kan genieten. Dan hoef je dus niet meer tegen de eieren en konijntjes aan te kijken. Bekijk onderstaand voorbeeld maar eens.

Deze kandelaar is mét konijn echt Paas-achtig, natuurlijk. Maar als de feestdagen er weer op zitten haal je die bunny er gewoon van af, en houd je een neutrale maar nog erg mooie kandelaar over! Dát is nou nog eens (k)ei goed denkwerk van Hema!

Deze paasdecoratie heb ik inmiddels zelf in huis

Ik heb ook even geshopt bij de plaatselijke Hema. Helaas hadden ze de witte kandelaar van hierboven in de winkel niet op voorraad, maar verder ben ik heel blij met mijn aankopen.

Op de eettafel staan de paastakken inmiddels aangekleed met allerlei kleurrijke eitjes en kuikentjes, cute of niet? En voor mijn kantoor heb ik een wat luxere uitstraling gekozen met de goudkleurige eitjes, hoe vind je die zo met het fotobehang van de Schotse Hooglander op de achtergrond?

Hoe vieren jullie pasen?

Natuurlijk is Pasen van oorsprong een religieus feest. Met bijbehorende tradities en gewoontes. Maar net als bij alle traditionele feestdagen, zijn ook de paastradities een stuk moderner geworden voor veel mensen. Hoe vullen jullie de Paasdagen in?

Of het feest nu nog een religieuze betekenis voor je heeft of juist helemaal niet: het bezoeken van familie én natuurlijk het zoeken naar eieren mag volgens de meeste mensen niet ontbreken. Gezellige paasdecoratie hoort er natuurlijk ook bij, en met het assortiment van de Hema kan je vast wel vooruit.

Paasdecoratie van de Hema voor de leukste paastakken, kandelaars, eitjes en nog veel meer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven