Te leuk; Hema t-shirts met iconisch ontwerp voor de Europride

Dit weekend start de Europride in Amsterdam. De Europride duurt van 23 Juli tot en met 7 Augustus, en dat betekent 15 dagen feest in deze prachtige stad. Het festival is speciaal bedoelt voor homo’s, lesbiennes, transgenders en biseksuelen, maar ook de man-vrouw liefhebber kan hier het grootste plezier hebben. En Hema heeft een echte must-have ontworpen voor dit festival, Hema t-shirts met rookworsten en tompoucen erop. De iconen van de Hema.

hema t-shirts

Hema t-shirts om hongerig van te worden

Uiteraard zijn deze Hema t-shirts er dus in 3 varianten te verkrijgen.

  • rookworst ♥ rookworst
  • tompouce ♥ tompouce
  • rookworst ♥ tompouce

De Hema wil hiermee aangeven dat zij er voor iedereen is, ongeacht de seksuele voorkeur, politieke voorkeur of geloofsovertuiging.

Steun voor Gay-Straight Allinace Netwerk

Ik vind het een prachtig gebaar van de Hema. Alleen al het idee vind ik tof, maar de winst die op deze t-shirts gemaakt wordt, wordt ook nog eens door dit bedrijf gebruikt om het Gay-Straight Alliance Netwerk te steunen. Een groep leerlingen en docenten die willen dat hun school veilig is voor iedereen. Of je nu homo, hetero, lesbisch, bi of in dubio bent…

Hoe mooi is dat! De t-shirts kosten € 10,00 per stuk. Het enige jammere is dat de shirts niet online te bestellen zijn 🙁 , maar dat je ervoor naar Amsterdam moet. Je kan ze namelijk alleen in onderstaande filialen kopen dichtbij de Canalpride route zoals HEMA Kalvertoren, HEMA Nieuwendijk, HEMA Jodenbreestraat en HEMA Centraal Station.

Daarnaast is het ook nog eens een limited edition. En gezien het feit dat deze slimme en mooi opgezette marketing volop onder de aandacht gebracht wordt ben ik bang dat er voor mij niets meer overblijft…

Jammer, want ik had er super graag in rondgelopen!

hema t-shirts

Om toch maar een klein beetje de sfeer mee te krijgen heb ik me maar laten verleiden tot een tompouce usb-stick, ook leuk en gewoon voor de heb 😉 .

Wij maken in onze blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven