Herfstvakantie in Griekenland

Trek om er een weekje op uit te gaan in de herfstvakantie? Dan is een herfstvakantie in Griekenland een aanrader volgens Eliza was here. Ken je die website al? Eliza laat al haar ontdekkingen zien op een -in ieder geval voor mij- bijzondere manier. Iedere vakantieboekingen website heeft zijn standaard verhaaltjes, maar Eliza laat je de krenten uit de pap zien en lezen. Leuk om jezelf op die manie voor te bereiden. Persoonlijk en in stijl.

Eliza doet blog-achtig aan in plaats van ‘pick me’, ‘pick me’.  En dat werkt aanstekelijk. Als je de verhalen leest (ja, achter ieder adres schuilt een verhaal van Eliza zelf), dan raak je betrokken en vanzelf enthousiast over wat de lokatie te bieden heeft. Zelfs al zoek je niets voor de herfstvakantie, dan is Griekenland nog steeds de moeite waard om te lezen op de website. Gewoon, zomaar, om lekker even weg te dromen.

Eliza heeft 3 tips voor een herfstvakantie in Griekenland

herfstvakantie in Griekenland

Rhodos Griekenland in de herfstvakantie

Een mooie plek op Rhodos. Door de vier kilometer lange stadsmuur rondom de stad Rhodos lijkt dit net een groot en imposant kasteel. De Grieken noemen het één van de mooiste steden van het Middellandse Zeegebied. Eliza bezoekt op het eiland altijd de vlindervallei, een beschermd natuurgebied met beken, watervallen en houten bruggetjes, waar in de zomer duizenden vlinders te zien zijn.

Rhodos kent prachtige zandstranden, indrukwekkende monumenten uit de oudheid en authentieke bergdorpjes. Enthousiast geworden? Bekijk dan even de accomodaties op Rhodos en vergeet vooral niet om ook de reviews te lezen van de liefhebbers, daar steek je veel van op!

herfstvakantie in Griekenland

In de herfstvakantie naar Kreta vliegen

Ikzelf wordt aangetrokken tot Kreta als je het hebt over Griekenland. Waarschijnlijk veel toeristischer, ook in de Herfstvakantie, maar stiekem verlang ik er een beetje naar om eens op dat eiland rond te lopen waar mijn vader vroeger zo vaak is geweest. Ik ken alleen maar de verhalen uit zijn diensttijd, de momenten dat hij als piloot naar Kreta moest om wat voor reden dan ook. En als ik alle reviews mag geloven dan is het een klein paradijsje op aarde, dus ook dat is mooi meegenomen. Check maar op welke accomodaties je in de herfstvakantie in Griekenland allemaal terecht kan om een heerlijke vakantie te beleven! En heb je iets leuks gevonden of beleefd daar? Let me know!

Niet naar een eiland maar juist het vasteland van Griekenland bezoeken? Maud heeft uitstekende tips voor je!

herfstvakantie in Griekenland

Ellotis Villas

Vergeten dat je op een eiland bent en wegzakken in de relaxstand? Ga dan in de herfstvakantie naar Ellotis Villas Griekenland. Als we Eliza mogen geloven moet je er vaker dan een keer naartoe omdat je in de verleiding komt om gewoon lekker aan het zwembad te blijven genieten. Voordat je het weet zit je tijd er dan natuurlijk weer op en heb je niets van de omgeving gezien, wat ik persoonlijk een beetje jammer vind, maar hé… vakantie is vooral lekker doen waar je zin in hebt, toch?

Naar welk eiland zou jij willen in de herfstvakantie als je naar Griekenland zou gaan? Of ben je er al eens geweest? Laat het me weten als je favoriete plekjes gespot hebt in authentiek Griekenland, dan ga ik ze ook eens checken! Liever een zonvakantie in maart boeken, dan heb ik ook leuke tips voor je!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven