Herinneringen die dierbaar zijn, daar moet je wat mee toch?

Daar zit ik dan aan tafel, met een kop thee en druk bezig met MyThing, mijn sieradenlabel.  Binnenkort wordt de collectie van de fotoarmbanden Lovely Thoughts ook verkocht bij een super leuke kadowinkel in Etten-Leur en ik ben bezig van alles voor te bereiden waaronder de presentatie van de armbanden…… een sieraad waar herinneringen mede vertaalt worden naar iets tastbaars.

herinneringen

Nu ik zo bezig ben met de voorbereiding van de armbanden, en lieve babyfoto’s bekijk van de gemaakte armbanden dwalen mijn gedachten af naar mijn eigen herinneringen….

Tastbare herinneringen

Er zijn zoveel mooie momenten, mooie herinneringen waar je met liefde naar terugkijkt. Zoals de geboorte van je kinderen, een verjaardag, de eerste schooldag, mooie vakanties, maar ook herinneringen aan uitjes, allerdaagse gebeurtenissen en een hele andere kant; herinneringen van mooie en speciale momenten van overleden dierbaren…

… en ondertussen heb ik uit de kast een fotoalbum gepakt van Senn…..en heb het voorbereiden even gelaten voor wat het is…..ik ben verhuisd naar de bank en blader door het fotoalbum en denk terug aan een paar jaar geleden. Over hoe het was toen hij werd geboren en zijn eerste kerst….Zo’n leuke foto waar hij op een kussen leunt met een kerstmuts op….

herinneringen Senn

Wat ben ik blij dat ik die herinneringen heb. Een foto vertelt zoveel en is bijzonder; een moment, een gevoel. Elk jaar doet hij nu die kerstmuts op en maken we een mooie foto, het is een traditie geworden. Ik hoop dat ik nog vele mooie momenten mag beleven en ze bij mij blijven als mooie herinneringen.

Wat zijn jouw dierbaarste herinningen tot nu toe, en heb je daar iets bijzonders mee gedaan? Ik ben benieuwd wat je gedaan hebt om die herinneringen bij je te houden!

3 gedachten over “Herinneringen die dierbaar zijn, daar moet je wat mee toch?”

  1. Wat een leuke reacties!
    De babykleertjes van mijn zoontje en dochtertje, b.v. het eerste pakje, eerste schoentjes heb ik ook bewaard. Dat zijn ook spulletjes die ik niet weg kan doen. Zo heb ik b.v. ook de allereerste echte tekening en plakwerkje van Senn ook bewaard. Hecht ik waarde aan ;-).

  2. Ik heb van zowel mijn zoontje en dochter een koffertje met daarin hun eerste spulletjes zoals rompertje en speentje enzo. Dat is voor mij heel dierbaar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven