Het allerbeste voor je baby

Je baby wil je natuurlijk het allerbeste geven. De babyproducten van Sassy zijn ontworpen om te helpen bouwen aan een sterke basis van de baby. Ze stimuleren de zintuigen van de baby op een veilige manier. Er zijn jaren van onderzoek aan vooraf gegaan, zodat ouder en kind met een gerust gevoel kunnen vertrouwen op de producten van Sassy.  Met de Bobbelbal won Sassy op de Belgische Speelgoed van het Jaar verkiezing, de award in de categorie ‘stimulerende activiteiten van 0 tot 24 maanden’.

Sassy bracht in 2012 nog meer mooi babyspeelgoed uit:

De Hoofdjeswasser is ideaal voor in bad. Het zachte materiaal maakt dat de beker handig is in gebruik en de vrolijke kleuren fleuren de badkamer op!

Ook de Katvisjes zijn leuk voor in bad. De grappige diertjes zijn verwisselbaar van onder- en bovenkant en kunnen water spuiten. Daarbij stimuleren ze verbeeldingskracht en creativiteit.

Zelf muziek maken om de bewustwording van oorzaak-gevolg te stimuleren kan met de Piano Classic, Gitaar Ster en Xylofoon van Sassy.

Het Wonder Wiel is ideaal voor onderweg. Met de handige zuignap kan het speeltje bijvoorbeeld aan het autoraam bevestigd worden. De vallende pareltjes trekken de aandacht en het draaiend wiel leert het concept oorzaak en gevolg.

Doe mee en win!

Van Sassy mogen wij een leuk pakket met speelgoed weggeven! In dit pakket vind je het Wonder Wiel, Gitaarster, Katvisjes én de Hoofdjeswasser. Geef antwoord op onderstaande vraag:

Volgens welke zintuigen is het productgamma van Sassy opgedeeld?

Deze winactie duurt tot 3 december

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven