Het land van ANWB

De vakantie is bij ons net voorbij. Dat betekent dat we weer even terug in ons ritme gaan. De kinderen liggen weer op tijd in bed, en doordeweeks is gewoon ordinair doordeweeks.

Geen uitstapjes (ik zou ook niet weten wanneer, want zoonlief moet toch echt iedere dag naar school), en geen uitschieters. De weekenden zijn dan deels bezet door de boodschappen, maar we proberen ook echt ruimte te maken om met de kinderen leuke dingen te doen. Het wisselt van Madurodam en een dagje strand, tot Toverland of ‘gewoon’ op de fiets naar de grote speeltuin in een nabijgelegen dorp.

Bovenstaande plekjes zijn ons welbekend. Maar wat nu als je iets anders wilt? Nou, daar heeft de ANWB wat op gevonden. Ze hebben een site in de lucht gebracht waar je kan stemmen op de leukste uitjes, maar je kan ook zelf uitjes toevoegen. Is er iets bij jou in de buurt wat eigenlijk iedereen gezien moet hebben? Dan kan je dat middels een formulier doorgeven, en kan er op gestemd worden.

Op deze manier zie je ook meteen welke plekjes leuk gevonden worden door andere mensen, en je kan op de kaart uitzoeken waar je ongeveer naar toe wilt. Dubbel handig vind ik. Wil je ook een kijkje nemen? Check dan het land van ANWB.

gesponsorde posting

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven