Het ultieme kraamcadeau

Milestone Baby CardsHeb je daar ook wel eens last van? Dat er in je omgeving alweer z’n schattig nieuwe kleine wereldburger op de wereld komt. Erg leuk en welkom natuurlijk, maar wat moet je nu weer cadeau geven? Natuurlijk wil je iets geven waar de ouders ook echt wat aan hebben. Maar ja de meeste mensen hebben al zoveel in deze tijd.

Voor dit fenomeen is nu een fantastische oplossing. De Milestone babycards. Hier maak je vast iedere nieuwbakken moeder blij mee. Zoals iedereen weet bestaat het eerste levensjaar, van een baby uit heel veel eerste keren. De eerste keer lachen, de eerste keer mama, de eerste stapjes. Allemaal gebeurtenissen die je je als ouder later graag nog wilt herinneren. Met de Milestone Baby cards kan dit nu heel gemakkelijk.

Op de dag van de gebeurtenis neem je de bijbehorende Milestone Babycard, noteert de datum en maak je een foto van de baby met het betreffende kaartje. Simpel, leuk en doeltreffend. De set bestaat uit 30 mooi geïllustreerde kaarten in een handige gift box. Is dit het ultieme kraam cadeau of niet? Hier maak je iedereen blij mee en creëer je ook nog een blijvende herinnering voor de kleine spruit. Zonder dat het als ‘new-born mama’ teveel tijd kost, want zeg nu zelf, je hebt je handen al vol genoeg waarschijnlijk. Deze prachtige set is te verkrijgen bij Felientje.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven