Het Verborgen Verblijf…

Het Verborgen Verblijf dat klinkt op zich al spannend… Toch? Het ligt midden op het platteland, verscholen achter houtwallen en landerijen. Er zijn twee kampementen op het Verborgen Verblijf; volledige ingerichte safaritenten ergens verscholen in het groen. Eenmaal aangekomen, zul je wilde dieren zien, zoals konijnen, eekhoorntjes, egels, uilen en talrijke andere vogelsoorten. Bramen en bessen groeien aan een struik en komen niet rechtstreeks uit de schappen van de supermarkt. Bomen moeten beklommen worden en hutten gebouwd….

Koken doe je buiten op de hout gestookte kookwagen, douchen in een houten tobbe, warm water halen in een wijnvat, de tent verwarmen met de houtkachel, fietsen voor je stroom. Geweldig toch? Je gaat hier echt terug in de tijd en voor alles neem je de tijd. Op het Verborgen Verblijf is alles een ontdekking.

In de tent is o.a. een microscoop om alles te onderzoeken wat je in de natuur vindt. Er is ook een sterrenkijker, schildersezel en een heuse veldtelefoon. Is dat niet spannend?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven