Het Verborgen Verblijf…

Het Verborgen Verblijf dat klinkt op zich al spannend… Toch? Het ligt midden op het platteland, verscholen achter houtwallen en landerijen. Er zijn twee kampementen op het Verborgen Verblijf; volledige ingerichte safaritenten ergens verscholen in het groen. Eenmaal aangekomen, zul je wilde dieren zien, zoals konijnen, eekhoorntjes, egels, uilen en talrijke andere vogelsoorten. Bramen en bessen groeien aan een struik en komen niet rechtstreeks uit de schappen van de supermarkt. Bomen moeten beklommen worden en hutten gebouwd….

Koken doe je buiten op de hout gestookte kookwagen, douchen in een houten tobbe, warm water halen in een wijnvat, de tent verwarmen met de houtkachel, fietsen voor je stroom. Geweldig toch? Je gaat hier echt terug in de tijd en voor alles neem je de tijd. Op het Verborgen Verblijf is alles een ontdekking.

In de tent is o.a. een microscoop om alles te onderzoeken wat je in de natuur vindt. Er is ook een sterrenkijker, schildersezel en een heuse veldtelefoon. Is dat niet spannend?

Wij maken in sommige blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij op dat moment een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Jij zorgt er mede voor dat we MamsatWork kunnen blijven voortzetten. Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp en zullen nooit iets vermelden waar we niet achter staan.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven