Hip en Stip Kaarten: ontwerp zelf originele kinderuitnodigingen

Je hebt er je handen vol aan: een jarig kind. Het is natuurlijk een dag die voor jou als mama ook onvergetelijk is. Een X aantal jaar geleden lag je nu te bevallen… Alleen de praktische kant van zo’n kinderfeest is toch minder memorabel. Traktaties maken, een leuk uitstapje verzinnen… Bepalen hoeveel kindjes mee mogen en hoeveel zielige gezichtjes dat anderzijds gaat opleveren 😉 . Het valt niet mee. Maak jij je nog druk om het onderdeel “uitnodigingen”? Dan hebben we een fijne tip voor je. Bij Hip en Stip Kaarten ontwerp je die zelf, makkelijk en snel.

Lees ook: Een Wie is de Mol kinderfeestje organiseer je zo!

It’s party time!

De verjaardag van je mini-me; die móet natuurlijk bijzonder gevierd worden. Maar zoals we hierboven al zeiden… Een kinderfeest organiseren is geen kinderspel! Zeker niet als het het twaalfde feestje is dat je tot een onvergetelijk festijn moet zien te maken. Op zoek naar inspiratie, beste papa of mama? Dan zit je hier goed!

Hip en Stip Kaarten voor de leukste uitnodigingen

Een vrolijk kinderfeestje begint met originele kinderuitnodigingen vind je niet? Je kan ze natuurlijk zelf maken, maar niet iedereen heeft daar tijd voor. Als ik naar ons eigen leventje kijk dan ben ik blij dat we gebruik kunnen maken van de creativiteit van anderen. Iedereen zijn ding toch?

Onlangs kwam ik bij Hip & Stip Kaarten hele leuke uitnodigingen tegen van het merk Creative with Happiness. Deze uitnodigingen voor een kinderfeestje hebben een DIY strik en gekleurd lint, waarmee je er toch een stukje handwerk van maakt. Naar mijn smaak is dit dan wat specialer dan gewoon in de winkel gekocht en geschreven of alleen geprint. Wat vind jij?

Je koopt een set van 8 kaarten met vier verschillende unieke ontwerpen. Voor jongens of voor meisjes (of voor allebei 🙂 ). Knip de strik van de kaart, en maak je eigen strik, zo kan iedereen naar het feest. Een origineel kinderfeestje begint met een beetje van jezelf en een beetje van Creative with Happiness.

Originele kinderuitnodigingen met een touch

Een kinderfeest in het nieuwe jaar? Bij Hip en Stip Kaarten vind je -behalve Creative Happiness- nog veel meer unieke uitnodigingen van diverse ontwerpers of illustrators. Welke is jouw favoriet? Zoek je iets met een taart, prinses of stoere raket? Ik weet zeker dat je daar zal slagen!

creative_happiness_originele_kinderkaarten originele_kinderuitnodigingen originele_kinderuitnodigingen_creative_happiness

Waar is dat kinderfeestje?

Afgezien van de uitnodiging is er natuurlijk nog een belangrijke vraag. Wat ga je in hemelsnaam doen met dat groepje uitgelaten kinderen? Vrees niet: er zijn genoeg dingen om uit te kiezen. Ideeën voor leuke activiteiten bij kinderfeestjes zijn er in overvloed. Leuker kunnen we het niet maken ouders, maar gelukkig wel iets makkelijker 😉 . Veel feestplezier!

Lees ook: Een escape-room kinderfeest in eigen huis? Zo regel je het!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven