Hip en Stip kaarten

Hip en Stip Kaarten staat voor unieke exclusieve kaarten van diverse ontwerpers binnen Nederland; samengebracht binnen één winkel. Ansichtkaarten, wenskaarten of een kinderuitnodiging zijn apart verkrijgbaar maar ook als leuke kaartensets. Met diverse unieke Hollandse artikelen; Hollandse broches, kadolabels, adresstickers en sluitzegels, Hollands geluk en PTT harten; maar nog veel meer.

Kaarten & Cadeauservice

Hip & Stip heeft ook een speciale kaartenservice. Bestel je kaart en geef de persoonlijke tekst door; zij zorgen voor snelle levering naar wens in Hollandse stijl. Wil je rechtstreeks een cadeau versturen; dan maak je eenvoudig gebruik van de cadeauservice.

Een cadeau om te versturen en te ontvangen.

Originele ontwerpers

Ieder jaar hebben zij een unieke kerstkaarten collectie met diverse ontwerpers. Wenskaarten die het hele jaar verkrijgbaar zijn van Studio Koekepeer, Gribbeltje, Lilalein, Pimpelmees, Popje.com, Jojojanneke en Bl-ij. Kom verder kijken naar de verzamelplek voor kaarten, stickers en kadolabels voor iedere gelegenheid. Leuke Hollandse artikelen met maandelijks nieuwe updates. Zij blijven op zoek naar nieuwe originele kaarten en artikelen.

Hip Holland Cards

Hip & Stip Kaarten heeft ook een eigen Hollandse kaartenlijn. Op dit moment online te bestellen via Kaartje2go. Vanaf begin 2012 gaan ze diverse wenskaarten ook zelf verkopen en starten ze met verkooppunten.  Kaarten in Hollandse stijl van Hip & Stip, want Hollands is en blijft hot!

Schrijf je in voor hun nieuwsbrief en ontvang via mail een 10% kortingscode voor veel winkelplezier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven