Hip, hipper, hippest, met Hip en Hippie

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Eentje die er prachtig uitziet, lekker ruikt en milieuvriendelijk is? Dan heeft the Bohemian Girl een hele goede tip voor je: namelijk de kaarsen van Hip & Hippie.

Hip & Hippie kaarsen is bedacht door twee zusjes uit Texas, Deann en Julie Walterscheid. Ze groeien op met veel liefde en leren al vroeg in hun jeugd omgaan met de natuur en gezondheid. Met deze kennis lanceren ze later een bedrijf met producten van hoge kwaliteit, die eco-vriendelijk en planet loving zijn.  Om zo de liefde voor mens en natuur aan anderen over te brengen met behulp van de kaarsen.

Deann werkte jarenlang als een healthy consultant en organic food chef met doel de kwaliteit van het leven van mensen te verbeteren. Jongere zus Julie was freelance grafische ontwerper en heeft oog voor design en mooie dingen. De zussen besloten hun krachten te bundelen en iets op te zetten dat een lust is voor het oog maar ook een belangrijke boodschap draagt: Hip & Hippie was geboren.

De kaarsen zijn gemaakt van 100 procent natuurlijke soja wax, dat een stuk gezonder is dan paraffine. Daarnaast ruiken ze heerlijk door de pure essentiële oliën. De kaarsen zijn zo ontwerpen dat ze 40 tot 50 procent langer branden dan traditionele paraffine kaarsen terwijl ze milieu veilig en eco-vriendelijk zijn. Elke kaars is versierd met papier voorzien van wilde bloemen zaadjes, waaruit een plantje uitgroeit als je het water geeft. Daarnaast vind je bij de kaars een metalen bedel en een informatieboekje.

De verpakking is 100& recyclebaar en om het nog mooier te maken, een deel van de opbrengst gaat naar een goed doel (aarde, mens of dier liefhebbende organisatie.)

Donate, Light, Plant, Recycle, Love!

Winactie voor de lezeressen van MamsatWork:

Wil jij een kaars winnen? Voor nog meer sfeer bij de komende feestdagen kan je nu meedoen met onze winactie. Je maakt dan kans op een Hip & Hippiekaars geur Ylan-Ylang Chamomile.

  • Stuur ons een mail waarin je aangeeft mee te willen doen aan deze winactie en mail daarin direct een mooie quote.  De mooiste quote wordt beloond met de prijs èn op de facebookpagina van the Bohemian Girl getoond.
  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief van MamsatWork
  • like onze facebookpagina (als je gebruik maakt van FB).
  • Meedoen kan t/m 18 December 2011

    Laat een reactie achter

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Scroll naar boven