Hip & Hot Charm

Verwen je moeder (of jezelf) én steun Hip & Hot Magazine

Een prachtige bedel in hart-vorm aan een ketting, ontworpen door Judith van Wijk en Wendy de Boer van Hip & Hot Magazine. Het hart is opgebouwd uit verschillende kleuren, waardoor het vrijwel bij elke outfit past. De onderdelen zijn nikkelvrij en de ketting is verpakt in een luxe organza sieradenzakje. Dit alles voor maar 13,95 euro en voor dat bedrag wordt het als cadeau gratis thuisbezorgd, nog op tijd voor Moederdag.

Warm hart voor Hip en Hot
Judith en Wendy ontwikkelden dit sieraad ter ondersteuning van hun iPad-app voor Hip & Hot Magazine. “Met deze ketting draag je ons een warm hart toe en haal je een leuk kadootje in huis voor je moeder. “Of je tipt je partner natuurlijk”, aldus Wendy. Judith legt uit dat het ontwikkelen van een app veel voeten in de aarde heeft: “We willen meteen een knaller van een magazine neerzetten en daar is een grote investering voor nodig. Door deze charms te verkopen, ontwikkelen we het magazine samen met de vrouwen die onze blog en straks ook het magazine gaan lezen.”

Waar te koop?
De Hip & Hot magazine charm is verkrijgbaar via www.hipenhotmagazine.nl. De ketting kost 13,95 euro en wordt gratis thuisbezorgd of op een anders adres naar wens. Hip & Hot (www.hipenhot.nl) is een populair blog dat artikelen, uitjes en andere dingen spot die interessant zijn voor jonge ouders. In aanloop naar de lancering van hun Hip & Hot Magazine verkopen de drijvende krachten achter dit concept, Judith en Wendy, deze kettingen. De opbrengst ervan gaat naar de ontwikkeling van hun magazine.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven