Hip & Hot iPhone app

Er is al veel over geschreven, maar ik wil hem toch ook nog even onder de aandacht brengen van de lezers van MamsatWork. De iPhone app van Hip & Hot.

In de testfase heb ik er al heel even aan mogen ruiken, dé hipste app van iPhone! Deze app sluit naadloos aan bij het concept van Judith van Wijk, eigenaresse van het blog Hip & Hot. Een concept wat gebaseerd is op het online spotten van de uniekste, hipste websites, webwinkels en producten voor het hele gezin.

Judith, voormalig eigenaresse van Jeej, is in 2009 met Hip & Hot gestart en vind het een welkome aanvulling om haar online blog ook beschikbaar te hebben voor de iPhone. De populariteit van de iPhone neemt onder vrouwen en mannen nog steeds toe. Online mail checken en internetten is niet meer weg te denken uit de maatschappij. Nu kunnen we onderweg ook altijd de leukste webshops bekijken én profiteren van de dagaanbiedingen die alléén op de Hip & Hot iPhone-app staan, en nergens anders.

Mogelijkheden van de app

● overzicht van alle win- en kortingsacties
● dagaanbiedingen, uniek in de Hip & Hot iPhone-app, meerdere naast elkaar
● alle Hip & Hot blogs op een rij, ook extra blogs die niet op de website staan
● gerubriceerd overzicht van hippe webshops
● tip iemand over een leuk artikel
● tip de redactie als je iets hips of hots hebt gespot
● De Hip & Hot iPhone-app is gratis te downloaden via de iTunes store. Zoek op hip & hot.

Verwen jezelf

De app werkt verrassend eenvoudig en is lekker kleurrijk. Dus wil je dagelijks eenvoudig op de hoogte blijven van de nieuwste producten voor kinderen, bijzondere websites en webshops, èn wil je ook de unieke gadgets en goede tips m.b.t. cadeaus niet uit het oog verliezen ? Download dan snelle deze prachtige applicatie en verwen jezelf met een van de exclusieve dagaanbiedingen!

Wij maken in onze blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven