Hippe geboortekaartjes met uniek design: welkom kleintje!

Meer dan 2000 unieke kaarten van meer dan 25 designers: die vind je in de webshop van hippe geboortekaartjes. Kaartjes met hartjes, lieve dieren zoals uiltjes of vogeltjes en een hele berg kaartjes waar je je eigen foto toe kunt voegen. Elke maand maak je ook nog eens kans op een mooie prijs, als je een proefdrukje bestelt. Deze maand kunnen nieuwe papa’s en mama’s er een aankleedkussen winnen, hoe leuk is dat? Lees er hier meer over in dit artikel.

Een fijn shopadresje als je op zoek bent naar een geboortekaartje, maar niet voor de standaard kaartjes wilt gaan. In deze webshop vind je prachtige geboorteaankondigingen, met een eigen unieke stijl. Kijk maar eens of er ook eentje bij zit voor jullie kleine grote wonder.

Hippe geboortekaartjes: updates

Dagelijks wordt de site geüpdate met nieuwe kaartjes. Er zijn dus altijd weer nieuwe kaartjes verkrijgbaar, en vandaag laten we twee nieuwe kaartjes zien, die allerlei hippe trends in zich hebben. Deze kaartjes vind je in allerlei varianten op de geboortekaartjeswebsite van Hippe Geboortekaartjes.

BoefjespostKraft

Hoe vind je de nieuwste kaartjes van Boefjespost ?  Deze designer heeft een heleboel nieuwe kaartjes in prachtige vintagestijl aangeleverd. Dit kaartje ademt fifties, met de verf, het roodwitte touwtje en de verf. Verliefd? Dan raden we raden je aan om dit geboortekaartje op Oud-Hollands papier te drukken. Dit papier is wat dikker, en zo komt de ‘kartonlook’ goed uit. En kies voor een kraftenvelop om het kaartje helemaal in stijl te verzenden. Lekker nostalgisch!

Zus en ik geboortekaartjeStaand geboortekaartje met foto

Ook de tweelingzussen Anne en Ati van designduo Zus & ik leverden een heleboel nieuwe hippe geboortekaartjes. Zij hebben feilloos door welke elementen helemaal in zijn, zo blijkt uit hun ontwerpen. We zien staande hippe geboortekaartjes, met getekende pijltjes en kleurige letters. En het leuke is: bij deze kaartjes kun je een eigen foto van je pasgeboren kindje toevoegen. Zo maak je er echt je eigen, unieke kaartje van.

Winactie bij Hippe Geboortekaartjes

De hele maand november én december maken aanstaande ouders die een proefdrukje bestellen, kans op een aankleedkussen van KidzImpulz. Als je een proefdrukje bestelt, doe je automatische mee. Je bestelt een proefdrukje voor maar €1 en betaalt dan geen verzendkosten. Dus… waar wacht je nog op? Veel plezier met kiezen!

Dat is dus niet de enige winactie van Hippe Geboortekaartjes; iedere maand maak je bij een bestelling van een proefdruk kans op mooie prijzen, die je goed kan gebruiken met een kleintje op komst. Een win-win actie dus!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven