Hippebeestjes.nl

Hippebeestjes is opgericht in 2010 door Ans Vervoort. Ans is mama van twee kinderen en een professional met ruime ervaring op het gebied van (online) marketing.

hippebeestjes_1

Het assortiment van Hippebeestjes

De webshop Hippebeestjes biedt een breed assortiment kindercadeaus en interieur artikelen voor kinderen aan. Het team van Hippebeestjes is continue op zoek naar leuke artikelen van hippe merken, zodat ze een bijzonder en gevarieerd assortiment kunnen bieden. In het begin liep het thema “beestjes” als rode draad door de artikelen die ze aanboden op de website. Inmiddels hebben ze ook volop artikelen zonder “beestjes” die ook door hun klanten zeer gewaardeerd worden. Dus ben jij op zoek naar iets voor je eigen kind of als cadeautje voor een ander kind? Hippebeestjes is ’the place to be’.

Wij maken in sommige blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij op dat moment een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Jij zorgt er mede voor dat we MamsatWork kunnen blijven voortzetten. Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp en zullen nooit iets vermelden waar we niet achter staan.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven