Hippebeestjes.nl

Hippebeestjes is opgericht in 2010 door Ans Vervoort. Ans is mama van twee kinderen en een professional met ruime ervaring op het gebied van (online) marketing.

hippebeestjes_1

Het assortiment van Hippebeestjes

De webshop Hippebeestjes biedt een breed assortiment kindercadeaus en interieur artikelen voor kinderen aan. Het team van Hippebeestjes is continue op zoek naar leuke artikelen van hippe merken, zodat ze een bijzonder en gevarieerd assortiment kunnen bieden. In het begin liep het thema “beestjes” als rode draad door de artikelen die ze aanboden op de website. Inmiddels hebben ze ook volop artikelen zonder “beestjes” die ook door hun klanten zeer gewaardeerd worden. Dus ben jij op zoek naar iets voor je eigen kind of als cadeautje voor een ander kind? Hippebeestjes is ’the place to be’.

Hi, welkom bij lifestyle blog MamsatWork. Ik ben Joyce, content creator en internet ondernemer, getrouwd en moeder van een puber en een tiener.

Dit platform is van een persoonlijk blog uitgegroeid tot een lifestyle platform waar dagelijks nieuwe artikelen verschijnen. Een veelzijdig blog met onderwerpen als lifestyle, interieur, food, ondernemerschap, opvoeding, reizen, uitjes, fashion en DIY.

Je vindt hier volop inspiratie. Heb je vragen? Mail me!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven