Het Hippieval, een van de leuke Ibiza events van dit seizoen!

Hippieval, een dagje Ibiza (maar dan dichtbij) met de hele familie! Wie wil dat nu niet? Onlangs werd ik getipt over HippieVal, een van de aankomende Ibiza events dit seizoen. Het werd omschreven als een super leuk, gaaf en gezellig hippie achtig festival voor het hele gezin, volledig in Ibiza style. Gelijk waande ik mij op de stranden van Ibiza, met een zwierige zomerjurk en een strohoed op mijn hoofd. Ik besluit mij te gaan verdiepen in dit festival en ja! Ik denk dat het echt zo leuk wordt als dat het klinkt!

ibiza events

Als ik de website lees wordt het mij al snel duidelijk dat aan alles is gedacht. Eigenlijk is er te veel om op te noemen. Daarom hier een greep uit het aanbod van die dag….

Wat is er te doen op Ibiza events zoals het Hippieval?

Er zijn volop activiteiten voor kinderen (ik dit geval kan je denken aan bootcamp, een music stage waar je kind zijn of haar muzikale talenten kan laten zien, een baby care waar je in alle rust kunt zorgen voor de kleintjes), beauty en fashion voor de mama’s en meiden (massage, beauty advies, glitter tattoos) en voor de papa’s (en ook de mama’s) showt Mini z’n nieuwste Coopers. Ook kun je op het festival heerlijk shoppen op de hippiemarkt en kun je dansen tot je erbij neer valt. De DJ draait wel door! Al dit leuks wordt nog eens extra leuk door de aanwezigheid van diverse foodtrucks en bars. Klinkt als een compleet dagje uit in een relaxte sfeer, vind je ook niet?

Het lijkt dus een waar feest te worden daar op 26 juni in het Bergse Bos onder de rook van Rotterdam! Ik ga er in ieder geval zeker met mijn gezin een kijkje nemen. Joyce had ook wel gewild begreep ik, maar die kan helaas niet. Heb jij nu wel zin om naar dit soort Ibiza events te gaan, start dan hier bij het Hippieval de aftrap, net als ik!

Het festival is in Bergschenhoek en koop je nu een kaartje in de voorverkoop? Dan ding je ook nog mee in een leuke loterij waarbij je super prijzen kunt winnen zoals een weekendje rijden in een Mini Cooper Cabrio of een jaar lang gratis massages …

ibiza events peace

Kaartjes winnen kan ook! Doe hiervoor mee aan deze winactie. Deel dit bericht via onderstaande social media knoppen met je vrienden (het is natuurlijk het gezelligst als die er ook bij zijn, nietwaar?) en geef een reactie hieronder. De actie duurt tot 20 Juni 2016!

Ik ben er in ieder geval bij. Misschien zien we elkaar dan!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven