Hoe jij de wonderbaarlijke avontureneilanden ontdekte (review)

Avonturen; de meeste kids lusten er wel pap van. Wil jouw kind later het allerliefst piraat worden? Of Indiana Jones? Dan is het boek ‘Hoe jij de wonderbaarlijke avontureneilanden ontdekte’ ontdekte vast een aanrader. Hier lees je wat meer over dit originele kinderboek. Enne, wij mogen een exemplaar weggeven voor de geïnteresseerde junior-avonturiers 🙂 .

Lees ook: Op avontuur met je kind (als je durft)

Hoe jij de wonderbaarlijke avontureneilanden ontdekte

De titel van het boek is al een hele mond vol. “Hoe jij de wonderbaarlijke avontureneilanden ontdekte”, dat is nog niet eens de complete titel. Want die avontureneilanden ontdek je niet alleen. Kapitein Klots is ook van de partij! En zijn trouwe viervoeter, scheepspoes Gerrit, natuurlijk.

Samen met hen ga je in het boek op ontdekkingsreis langs de avontureneilanden. ‘Hoe jij de wonderbaarlijke avontureneilanden ontdekte’ is eigenlijk een soort scheepsjournaal. Een verslag van een spannende reis! Pas op voor de gevaarlijke piraten. En kijk je ogen uit op Het Eiland Vol Geluk. Je vaart ook nog van Vulkanen Vol Kleur tot de Omgekeerde Stad… Wat zou er allemaal op je pad komen? Offe, op je vaart natuurlijk 😉 .

Lekker (voor)lezen

Hoe jij de wonderbaarlijke avontureneilanden ontdekte is een boek voor kinderen van ongeveer 4 tot 9 jaar. Heel leuk om uit voor te lezen. Maar als je zelf al kan lezen is dat natuurlijk het állerleukste. Het boek zit vol uitklapplaatjes. Zoals een complete zeekaart. Maar ook windkaartjes, die je koers bepalen. Hijs de zeilen, zouden wij zeggen, en ga lekker op avontuur!

 

In ‘Hoe jij de wonderbaarlijke avontureneilanden ontdekte’ zit je namelijk zelf in de hoofdrol. Je bepaalt zelf in welke richting je vaart. Maar wat je vervolgens allemaal gaat ontdekken? Daar kunnen we natuurlijk niks over verklappen 😉 . Ga maar lekker lezen! Je koopt het boek online. Maar je kan natuurlijk ook nu al een kansje wagen in onze winactie 🙂 .

 

Winnen?

Wij mogen het boek ‘Hoe jij samen met Kapitein Klots de Wonderbaarlijke Avontureneilanden ontdekte’ weggeven onder onze lezers. Wil jij een exemplaar van het boek winnen voor je kleine avonturier? Beantwoord dan de volgende vraag:

“Waarom is voorlezen zo belangrijk voor kinderen?”

  • Stuur een e-mail naar winactie@mamsatwork.nl o.v.v. Kapitein Klots met hierin je antwoord en je adres
  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief van MamsatWork
  • Like onze facebookpagina

Deze winactie duurt tot 1 april 2013. Let op: deze winactie is afgelopen. De winnaar heeft van ons bericht gehad.

Lees ook: Stoere vrouw? Ga voor een stoere auto!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven