Dunner haar ondersteunen en dikker laten worden, kan dat wel?

Sinds mijn zwangerschappen en de overgang moet ik helaas de conclusie trekken dat de hormonen mijn haar geen goed doen. Was ik in het begin nog niet zo heel bezorgd, nu zie ik toch echt een groot verschil met mijn haar van bijvoorbeeld 15 jaar geleden. Hoe krijg je dikker haar? Ik heb al best wat middeltjes geprobeerd, helaas zelden met een groot succes. Maar toch ben ik tot nu toe best tevreden met het resultaat van Viviscal.

Viviscal review
Vooral mijn haaruitval is sterk verminderd!

Hoe krijg je dikker haar? Een vraag die veel vrouwen stellen

Ik geef hierboven aan ‘best tevreden’. Als je nu denkt dat ik niet tevreden ben dan wil ik dat bij deze gelijk even recht zetten. Ik heb het de afgelopen periode minder structureel gebruikt als ik had moeten doen. Wellicht heb je gelezen dat we een roerige tijd achter de rug hebben met het overlijden van mijn schoonvader en het verkopen van ons huis. Dat maakte dat ik mijn supplement regelmatig vergat te nemen.

Desalniettemin zijn de resultaten die ik nu zie wél bemoedigend. Ik ga er dan ook zeker mee door. Maar ik zal je eerst wat meer over Viviscal zelf vertellen en de producten die ik gebruik waar ik mijn haar dikker mee krijg.

Viviscal voor dikker, voller haar en minder haaruitval

Viviscal is een haarsupplement waar je dikker haar van krijgt en waardoor haaruitval vermindert, zo claimen ze op hun website. Fijn dat ik dat dus mag testen 😉 .

Het meest essentiële om gezond en dikker haar te krijgen komt van binnenuit. Van wat je eet. Hoe gezonder je eet en leeft, hoe beter dat ook voor je haar is. Buiten het feit dat je voeding hierin een grote rol speelt, is ook bijvoorbeeld stress behoorlijk van invloed op de gezondheid van je haar. Van stress heb ik de afgelopen jaren mijn portie wel gehad dus dat zal zeker meegespeeld hebben in mijn enorme haaruitval de laatste jaren.

Specifieke mineralen, vitamines en eiwitten kunnen de conditie van je huid en haar in ieder geval op een positieve manier beïnvloeden en dat is dan ook het uitgangspunt van Viviscal. Zo krijg je dus dikker haar. De producten van dit merk:

  • Voeden de haarzakjes van binnenuit
  • Versterken en bevorderen de groei van bestaand haar
  • Bevorderen de groei van haar dat is vertraagd of gestopt met groeien
  • Versterken het haar zichtbaar, maken het gezonder en levendiger.
hoe krijg je dikker haar
Een foto voor het gebruik van Vivisval, mijn haar hangt nogal futloos en slap

Wat heb ik nu gemerkt naar aanleiding van het gebruik van Viviscal?

Voor mij is het meest opvallende dat mijn haar veel minder uitvalt dan ik gewend ben. Mijn haaruitval na de zwangerschap maar ook tijdens de overgang was echt niet normaal. Met bossen tegelijk kwamen mijn haren los. Tijdens het borstelen en het haren wassen. Een reden voor mij om zo weinig mogelijk met mijn haar te doen. Niet teveel borstelen, niet teveel wassen, niet teveel opsteken. Zo’n schrik had ik ervan. Gelukkig heb ik tot nu toe nog geen kale plekken kunnen ontdekken, maar ik ben wel hard onderweg geweest!

Tot aan het gebruik van Viviscal want mijn haaruitval is nu echt een heel stuk minder. Volgens mij zelfs vergelijkbaar met wat het voor mijn zwangerschappen was.

Zo krijg ik dikker haar

Ik heb 3 verschillende producten ontvangen om uit te proberen:

  • Viviscal shampoo
  • Viviscal conditioner
  • Haarsupplementen in de vorm van pillen

De shampoo en de conditioner zijn gewoon fijn in het gebruik. Of dat het echt iets doet in de look & feel vind ik moeilijk om te beoordelen. Met krullend haar heb je nu eenmaal dat het de ene keer beter zit dan de andere keer. De reden? Geen flauw idee! Feit is wel dat de shampoo en conditioner lekker ruiken en dat mijn haren zacht zijn en anti-statisch als ik ze net gewassen heb. Pluspunt dus.

Van de haarsupplementen heb ik het idee dat ze echt doen wat ze beloven, in ieder geval als je het hebt over het haaruitval. Dat is duidelijk minder dan voorheen, zelfs zonder dat ik het consequent genoeg heb ingenomen.

Ik ga er dan ook zeker mee door. Vooral om mijn haardos op mijn hoofd voller te houden. Daarnaast hoop ik dan over een paar maanden dat ik ook dikker haar krijg. Verder wil ik uiteraard ook de hoeveelheid haren in het doucheputje beperken 😉 .

Als jij je afvraagt hoe je dikker haar kan krijgen en je hebt al het nodige geprobeerd, dan kan ik je alleen maar aanmoedigen om Viviscal ook eens te proberen. Met de code MamsatworkViviscal10 krijg je in ieder geval 10% korting op je aankoop én gratis verzending.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven