Hoe word ik een PowerVrouw – mustread voor vrouwen (met winactie)

Diep vanbinnen zijn we er waarschijnlijk allemaal een. Alleen is ze bij sommige van ons een beetje ingeslapen 😉 . Voel jij jezelf een powervrouw? Wat is dat eigenlijk? Hier lees je de review van het boek ‘Hoe word ik een powerVrouw. Het boek is geschreven door Janette Sybrandy. En lees vooral nog even door, want wij mogen er een exemplaar van weggeven. Onderaan het blog lees je wat je moet doen om Hoe word ik een PowerVrouw te kunnen winnen. Maar eerst vertellen we je wat wij er van vonden.

Lees ook: Waarom iedereen af en toe die comfort zone uit moet

Word regisseur van je eigen leven

“Vanuit je hart leven en actie ondernemen zodat je de regisseur wordt van je eigen leven.” Met deze woorden wil Janette Sybrandy vrouwen aansporen om dromen en doelen waar te maken. Want dat doet een PowerVrouw: actief werken aan het verwezenlijken van haar dromen en doelen. In het boek ‘Hoe word ik een PowerVrouw’ staan interviews met PowerVrouwen uit de praktijk en helpt de lezer talenten te ontwikkelen, zelfvertrouwen te vergroten en haar blikveld te verruimen.

Hoe word ik een PowerVrouw?

Sybrandy vertelt in Hoe word ik een PowerVrouw dat een PowerVrouw worden alles te maken heeft met bewustwording, persoonlijke ontwikkeling en uitstraling. “Kracht voelen, authentiek zijn en liefde voelen voor de dingen die je doet. Een PowerVrouw is positief en staat met zelfkennis in het leven; zelfverzekerd met innerlijke en mentale kracht aan haar eigen roer, in al haar vrouwelijkheid. Ze haalt alles uit het leven en ze inspireert anderen. De prestatie die zij levert is slechts een reflectie van wie zij is.”

Het boek werd op 4 september feestelijk uitgereikt aan Jacqueline Zuidweg, zakenvrouw van het jaar 2012. De lancering vond plaats bij Harley Davidson in Amsterdam, opgezet Simone Bokma – de eerste vrouwelijke Harley-dealer en een van de geïnterviewde powervrouwen uit het boek.

Boek kopen?

Het boek Hoe word ik een PowerVrouw is natuurlijk al een tijdje geleden uitgebracht. Maar het is een prettig, inspirerend boek om te lezen. Je leest er gemakkelijk doorheen. De interviews vonden wij de hoogtepuntjes… Maar oordeel vooral zelf! Koop het boek online. Of waag een kansje in onze winactie!

Winnen kan ook!

Mamsatwork mag 2 exemplaren van dit boek ‘Hoe word ik een PowerVrouw’ weggeven. Laat ons weten welke dromen of doelen jij waar wilt maken en maak kans op een exemplaar van dit boek.

De winactie loopt tot en met 12 oktober 2012
Let op: deze winactie is afgelopen. De winnaar heeft bericht gehad.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven