Hoeveel tinten grijs wil jij?

Als het aan de Nederlandse vrouw ligt, mag haar sexleven wel wat kinkier zijn. Dat blijkt uit een Grote Sex-enquête die vrouwenblad Cosmopolitan samen met mannenblad Esquire heeft gehouden. Ik vraag me af of men ook moeders heeft ondervraagd, ik denk dat deze groep niet zozeer een kinkier sexleven zou willen, maar überhaupt een sexleven. 

 Het is hoe dan ook leuk om te lezen dat mannen geen idee hebben van de ‘kinky’ wensen van hun vrouw. Maar liefst 65% van de mannen denkt dat vrouwen niet in zijn voor meer kinky sex. En dat terwijl 74% van de vrouwen aangeeft  hard te gaan juichen als haar sexpartner met handboeien zou komen aanzetten.

Cosmopolitan en Esquire ondervroegen in totaal 1051 vrouwen en 411 mannen. De insteek van de enquête was: Hoe Fifty Shades of Grey is jouw sexleven echt? En hoe spannend zou je het willen hebben?

Cover Cosmopolitan februari 2015Heel wild zijn we in Nederland nog niet. 76% van de vrouwen geeft aan dat ze nog nooit kinky sex à la Fifty Shades of Grey heeft gehad. 73% van de mannen zegt het nooit met zijn partner over BDSM (Bondage & Discipline, Dominance & Submission en Sadism & Masochism) te hebben.

Van de vrouwen geeft 50% aan dat ze wel graag door hém wordt gedomineerd in bed, 39% wisselt het graag af. Mannen hebben minder de behoefte om alleen maar dominant te zijn, want 70% zegt: ‘We kunnen toch afwisselen?’ Kinky sex is niet iets wat de Nederlandse vrouw zomaar met iedereen wil doen. 75% geeft de voorkeur aan een vaste partner, 20% aan een minnaar en slechts 5% aan een scharrel.

Misschien een idee om je sexleven een boost te geven, ga samen op een spannende date. Een bezoekje aan de bioscoop bijvoorbeeld waar binnenkort de film Fifty Shades of Grey draait. De verfilming van het spraakmakende boek Vijftig Tinten Grijs. En wie weet behoor jij dan tot die kleine groep die wel ‘kinky seks’ heeft gehad. Of gewone, ook fijn.

 De volledige uitslag van de Grote Sex-enquête staat in het februarinummer van Cosmopolitan, dat nu al in de winkel ligt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here