Geld verdienen zonder te werken? Het kan!

Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Dat weten we allemaal inmiddels toch? Maar het wordt nog steeds aangegeven. En dat is maar goed ook. Want iedereen moet zich bewust zijn van het feit dat beleggen, maar ook ‘spelen’ met cryptocurrency risico’s met zich meebrengt. Ik kan het dan ook niet vaak genoeg zeggen, doe het alleen met geld dat je kan missen. Maar toch wil ik wel even wat leuks tegen jullie aanhouden. Want ben jij nooit nieuwsgierig hoeveel geld je nu had gehad als je wél jaren geleden was ingestapt in de bitcoin? Met andere woorden, hoeveel verdien je met crypto, wat is de ROI als je investeert in Bitcoin bijvoorbeeld?

hoeveel verdien je met crypto, wat is de ROI?

En kan je dan dus geld verdienen zonder dat je hoeft te werken? Ik zu het mijn kinderen in de opvoeding niet meegeven maar ik ben ervan overtuigd dat er mogelijkheden zijn!

Hoeveel verdien je met crypto? Welke ROI kan je verwachten?

Ik weet natuurlijk zelf niet wat je aan ROI had kunnen hebben als je een aantal jaren geleden al in de Bitcoin was gedoken. Maar ik kan wél zien dat wij in het afgelopen halfjaar een ROI hebben gehad van ruim 13,6%. Dat gaan we bij de bank niet halen. Hierboven zie je een screenshot van onze crypto’s. Op verzoek van manlief heb ik de screenshot een beetje geblurred zodat de exacte bedragen niet zichtbaar zijn, sorry 😉 . Maar uit het groene in de screenshot is duidelijk zichtbaar dat het resultaat positief was en je moet maar van mij aannemen dat we dus een ROI van 13,6% hebben gehad. Op de vraag hoeveel verdien je met crypto kan je dan zelf het antwoord invullen.

Maar nóg leuker is het om terug in de tijd te laten rekenen. Ik ken bijvoorbeeld mensen die al zeker een jaar of 5 in de bitcoins zitten en eerlijk is eerlijk… ik vind het erg jammer dat wij er toen nog niet genoeg lef voor hadden. Dan hadden we nu namelijk een groot deel van onze hypotheek af kunnen lossen!

ROI van Bitcoin in de afgelopen 5 jaar

Want wat had je nu op je bankrekening gehad als je 5 jaar geleden zo’n € 5000,00 had geïnvesteerd? Op Cryptostart vond ik bijvoorbeeld een winst tijdmachine waarop je eenvoudig kan zien hoeveel je kan verdienen met crypto. Stel dat je 5 jaar geleden € 5000,00 had geïnvesteerd, dan had je nu zo’n dikke € 316.000,00 gehad. Zie hieronder maar.

Met deze ROI berekening kan je precies zien hoeveel geld je de afgelopen jaren had kunnen verdienen. Dit is natuurlijk geen garantie voor de toekomst, zoals ik eerder al aangaf, maar het is maar om een idee te krijgen van de waardestijgingen van de afgelopen jaren. En denk maar niet dat je -als je nu dat bedrag investeert- je over 5 jaar ook zoveel geld verdiend hebt met investeren in Bitcoin of andere cryptomunten. De grootste stijgingen zijn er nu wel uit. Maar het geeft wel een idee van de manier waarop crypto gegroeid is.

Wat ik zelf zo mooi vind aan de hele cryptocurrency handel is dat het zoveel mogelijkheden biedt voor armere landen waar bijvoorbeeld heel veel mensen nog niet eens een bankrekening hebben. Het is ook niet voor niets dat cryptocurrencies en het gebruik ervan in Afrika zo populair worden. Wij kopen bijvoorbeeld Bitcoin aan met euro’s die we storten vanaf onze bankrekening op een platform om te handelen. Maar dat hoeft niet. Je kan gewoon starten met een lege wallet en daar toch cryptocurrencies op ontvangen als je bijvoorbeeld iets verkoopt en de tegenpartij met crypto betaald. Dat is dus ook een manier om geld te verdienen met crypto. Want heb je eenmaal crypto’s in je wallet dan kan je daar zelf ook weer aankopen mee doen.

Ben jij al zover dat je in crypto durft te investeren om er geld mee te verdienen?

Goed. Die winst tijdmachine is maar om je aan te geven hoe crypto zich de afgelopen jaren ontwikkeld heeft. En ja, er kunnen natuurlijk ook prijsdalingen zijn. Wij hebben in het afgelopen halfjaar ook meer dan eens ons resultaat zien dalen. Vandaar ook dat het zo belangrijk is om verantwoorde beslissingen hierin te nemen. Ik zou er mijn huis niet voor verkopen, om vervolgens alles in crypto te investeren. Daar heb ik niet genoeg lef voor. Maar ik vind het wél mooi om te zien wat deze nieuwe markt teweeg kan brengen.

En jij? Hoeveel geld verdien jij met crypto? Ben jij onlangs gestart? Wil je graag starten? Of ben je al een soort van doorgewinterd?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven