Honing voor je huid, Bee natural

Bee Natural is een cosmetics lijn waarbij honing en bijen centraal staan. Behalve honing maken bijen ook bijzondere producten zoals gelee royale, propolis, stuifmeel en bijenwas. Allemaal natuurlijke ingrediënten die actieve stoffen bevatten. Bij Bee Natural verwerken ze die al jaren in verzorgingsproducten. En over de naam is nagedacht.

honing

De natuurlijke Bee natural cosmetics verzorgingslijn is sinds kort vernieuwd, verbeterd en uitgebreid. Voor zowel mannen als vrouwen is er nu een gezicht-, lichaam- en haarlijn. 100% BDIH gecertificeerd. Huh? Ik wist niet wat het was, maar inmiddels weet ik het wel 🙂 . BBIH gecertificeerd betekent dierproefvrij en zonder minerale ingrediënten, synthetische geur-, kleurstoffen of conserveringsmiddelen. Dat klinkt goed, en ik heb het uitgeprobeerd.

(H)eerlijke voeding voor je huid in de vorm van honing

In de Bee natural cosmetics lijn is gebruik gemaakt van biologische honing of ingrediënten die een relatie hebben met honing, zoals stuifmeel, bijenwas of propolis of die uit andere natuurlijke grondstoffen bestaan. Ik heb een pakketje toegestuurd gekregen met douchegel voor vrouwen en mannen en een kinderversie die ook voor het haar gebruikt kan worden. Wat me in het gebruik direct opviel is dat er maar een lichte geur verspreid wordt. En daar hou ik wel van. De zwaar overdreven sterke geuren die je wel eens ruikt bij het gebruik van een douchegel vind ik persoonlijk niet echt plezierig. Als je dan ook nog wat chemische troep erin hebt zitten leidt dat bij mij snel tot een licht hoofdpijn.  In dit geval hoef ik me daar dus geen zorgen over te maken. Mijn honing douchegel heeft de zachte geur van lavendel en sinaasappel. Heerlijk. Hij schuimt niet overmatig waardoor ik soms de neiging heb om iets teveel douchegel in mijn hand te nemen. Daar moet ik dus even bij stilstaan want dit blijkt niet nodig na het insmeren. Ik vind douchen heerlijk, maar maak er geen enorme heisa van. Gewoon even lekker snel schoon douchen en hoppa… de dag kan weer beginnen.

Ook manlief is inmiddels aan zijn gel begonnen en zijn mening wijkt niet af van die van mij. Fijne douchegel, niet te sterk van geur en lekker zacht.

Wist je trouwens dat

  • Honing natuurlijke antibacteriële eigenschappen heeft ?
  • Honing verschillende soorten vitamines bevat ?
  • Honing op natuurlijke wijze hydrateert ?
  • Honing je huid helpt te reinigen ?

Wil jij ook een pakketje winnen van Bee Natural met douchegel? Doe mee aan onze actie en maak kans. We horen graag van jou in een reactie op facebook of jij een doucher of een badderaar bent en of je speciale rituelen hebt! De actie loopt tot en met 25 Augustus 2015.

[Form id=”93″]

 

1 gedachte over “Honing voor je huid, Bee natural”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven