Horloge combineren met armbanden en andere sieraden

Is een horloge voor jou ook tijdloos? We hebben de tijd altijd bij ons, in de vorm van een toestel waar je ook nog mee kan internetten, bellen en fotograferen… En toch kijken veel mensen nog het liefst op hun horloge om te weten hoe laat het is. Afgezien daarvan is een horloge eigenlijk ook gewoon een sieraad. Een mooi accessoire voor om de pols. Is dat voor jou niet genoeg ‘versiering’, en stijl je het geheel liefst nog verder af met armbandjes en andere sieraden? Ben je dol op goud en zilver? Dan vind je in dit blog genoeg inspiratie. Je horloge combineren met armbanden kan een heel mooi geheel vormen. En hier vind je ideeën genoeg!

horloge combineren met armbanden
Stockfoto van een horloge gecombineerd met prachtige armbanden door Africa Studio

Draag jij een horloge om bij de tijd te blijven?

Onze tijd is kostbaar. En onze vrije tijd al helemaal! Nederland is echt een land van de tijd. Te laat komen is er niet bij (afgezien van het Brabants kwartiertje misschien). En dus zijn we maar al te vaak bezig met de vraag: hoe laat is het eigenlijk? Want er moet nog zoveel… En aan het eind van de rit houd je ook graag wat tijd voor jezelf over. Hou jij de tijd graag in de gaten, maar dan wel in stijl? Dan ben je vast dol op horloges. Sommige mensen hebben er zelfs één voor iedere outfit. Maar als je een beetje wilt variëren hoef je niet zo ver te gaan.

Door bijvoorbeeld een horloge met armbanden te dragen kan je al een hele nieuwe look creëren. Tips nodig? Die vind je hieronder!

Bijzonder horloge met bohemian armbanden gecombineerd

Je horloge combineren met armbanden

Horloges bestaan natuurlijk in alle soorten en maten, en dus is er ook voor jou een pareltje voor aan de pols. Ga je voor een shiny variant, of ben jij meer van de stoere look? Bekijk onderstaande voorbeelden maar eens. Welk klokje past het beste bij jou? En voor welke styling zou je vervolgens gaan?

Je horloge combineren met hele fijne armbanden voor een stjilvol geheel

Golden girls

Het is chique, tijdloos en super vrouwelijk: een gouden horloge. Niet iedereen houdt van gouden sieraden, dus het moet wel een beetje in je straatje passen. Combineer je gouden horloge met armbanden in dezelfde goudkleurige tinten. Als je varieert met fijnere en grovere armbandjes krijg je meteen een speels effect. Enne, nog een tip: goud combineert ook mooi met leer of een panterprint, wat een wat stoerdere look oplevert.

Nog een bohemian combinatie met dit horloge en bijpassende armbanden

Kleur aan de pols als je je horloge wilt combineren met armbanden

Kan het jou eigenlijk niet bont genoeg? Ga dan je horloge combineren met armbanden in allerlei kleurtjes. Dat staat leuk bij een gouden of zilveren horloge, maar kan ook prima als het horloge zelf ook een kleur heeft zoals in het voorbeeld hierboven. Ongeschreven regel: combineer geen goud en zilver. Maar verder kan je er een bonte kermis van maken. Wordt je pols meteen een mooie blikvanger!

Horloge met roze bandje en bijpassende armbanden

Horloge met armbanden van verschillende materialen combineren

Wat ook een leuk speels effect oplevert is je horloge combineren met armbanden van andere materialen. Zoals kraaltjes en steentjes, of armbandjes van touw of stof bijvoorbeeld. Hierin kan je één tint aanhouden (kijk maar eens naar de blauwe look hieronder), of gaan voor wat meer verschillende kleuren. Ook kan je er een thema inhouden, zoals het marine-sfeertje in het voorbeeld hierboven.

Stoer en toch vrouwelijk kan je dit horloge met deze armbanden stylen

Klein maar fijn om je pols

Hou je wel van een versierde pols, maar ook weer niet van te veel poespas? Dan kan je je horloge het beste combineren met fijnere armbandjes. Dat zorgt voor een chique uitstraling en levert toch een blikvanger op, maar dan wat subtieler. Bekijk onderstaand voorbeeld maar eens. Wat vind jij van de combinatie?

horloge met fijne armbanden

Een zwart horloge combineren met sieraden

I love it: een zwart horloge. Ben jij er ook fan van? Zwart is natuurlijk tijdloos, en daardoor misschien wel dé kleur voor een horloge. En het valt ook nog eens mooi te combineren met andere sieraden. Zwart en goud passen mooi bij elkaar, maar je kan ook wat kleur toevoegen om het geheel een wat speelsere uitstraling te geven. Combineer met grovere armbanden voor een stoer effect, of juist met fijnere bandjes om een subtielere blikvanger te creëren.

zwart horloge met gouden armbandjes, mooie combi

Horloge en sieraden en als setje kopen

Wil je het jezelf helemaal gemakkelijk maken? Dan kan je natuurlijk ook een horloge én armbandje als setje scoren. Webshop Lucardi helpt je bijvoorbeeld al op weg door dames horloges met een bijpassend armbandje te verkopen. Is het begin al gemaakt! En als de tijd rijp is, combineer je zelf toch lekker verder?

horloge en armband als setje kopen
Bij Lucardi scoor je een horloge met bijpassend armbandje als setje

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven