Horlogebandje apple watch wisselen; mooi én functioneel!

Ben je modieus ingesteld en draag je graag je sieraden passend bij je kleding? Dan verdient je Apple Watch af en toe een nieuw horlogebandje. Want een horlogebandje van Apple Watch is makkelijk omwisselbaar en daarmee kan je je hele outfit op elkaar afstemmen.

Het kopen van een Apple Watch bandje is simpel, want dat kan gewoon makkelijk online. Maar waar let je op bij het kopen van een nieuw bandje? En welke verschillen zijn er dan zoal?

horlogebandje apple watch combineren met je outfit

Waar koop je een Apple Watch bandje?

Laten we eerst eens kijken waar je nu zo’n leuk horlogebandje kopen kan. Het liefst ga je naar een webshop met veel keuze. Want dat kan lekker makkelijk thuis én je kunt tenminste een variant vinden die past bij jouw wensen.

Een Apple Watch bandje kan namelijk in meerdere kleuren, verschillende materialen en breedtes gekocht worden. En vergeet ook niet dat het horlogebandje wel moet passen aan jouw type Apple Watch.

We bespreken verschillende soorten hieronder!

Voor elke gelegenheid een eigen bandje!

Omdat er zoveel verschillende uitvoeringen zijn, kan je lekker variëren met de horlogebandjes van Apple Watch. Leuk als je je horloge wilt matchen met je sieraden.

Verder kan je een nette kiezen voor bepaalde aangelegenheden, een donkere voor je werk (bijvoorbeeld) en dan nog een speciale voor het sporten. Of misschien ga je zelfs wel zo ver dat je meerdere bandjes koopt zodat je een mooie combi kunt maken met je kleding.

Zo is er een hele bonte, nylon gevlochten bandje. Die matcht toch prachtig met je zomerse beach outfit?!

Verschillende materialen horlogebandjes

Bij materialen heb je de keuze uit:

  • Leer
  • Nylon
  • Plastic
  • Silicone (rubber)
  • Staal

Welk materiaal je kiest hangt af van je eigen voorkeur, maar ook van de momenten waarop je het horlogebandje gaat dragen. Want ieder materiaal heeft natuurlijk zo zijn eigen voordelen.

Zo is rubber heel geschikt voor tijdens het sporten, terwijl leer uiteraard heel mooi is voor als je netjes wilt zijn. Op je werk, bij een etentje en dat soort aangelegenheden.

Staal staat lekker stoer! Nylon is licht, kan goed tegen water en heeft een mooie vintage look. De stalen draden uitvoering is stevig en staat modern.

Verschillende sluitingen

Er zijn eveneens verschillen in de sluitingen. Zo kan je kiezen voor een druksluiting, elastiek, met een gesp, klittenband of een magneetsluiting.

Ook hierin is het vooral jouw eigen voorkeur die bepaald wat je kopen wilt. Elastiek is lekker makkelijk, maar met bijvoorbeeld een gesp kan je de watch misschien net beter laten passen. Het is maar net wat jij wilt! Verder is er ook nog een schakelsluiting.

Een sport horlogebandje van Apple Watch

Ben je op zoek naar een horlogebandje voor je Apple Watch tijdens het sporten? Geen probleem, ook daarin heb je heel veel keuze.

Als je fanatiek aan het sporten bent, wil je immers dat het ding goed zit. De Apple Watch Sportband is gemaakt van rubber. Daardoor is het een stevig bandje die toch wel soepel valt. Maar het is ook fijn omdat het vocht niet doorlaat.

Hierdoor zal je minder snel last van irritatie hebben en het bandje zelf zal ook langer meegaan. Uiteraard is rubber goed schoon te houden, wat ook wel fijn kan zijn als je buiten aan het sporten bent geweest.

Hij is met 1 klik vast te maken, wat lekker makkelijk is. De sportbandjes zijn er in meerdere kleuren. Praktisch zwart, maar ook felroze, helderblauw, knalgeel, nou ja, eigenlijk gewoon in iedere kleur!

Milanese Apple Watch Bandje

Jawel, je kunt zelfs helemaal in stijl! Want er zijn zelfs horlogebandjes van Apple Watch met een Italiaans ontwerp!

Dit bandje werkt magnetisch en heeft natuurlijk een mooie allure voor een chic horloge. Zeker als je kiest voor de gouden uitvoering! Hoewel zwart ook heel mooi is.

Goed nieuws voor de verpleging

Heb je een Apple Watch maar kan je hem niet dragen tijdens je werk? Dan hebben we goed nieuws! De Apple Watch verpleegband is dan namelijk een uitkomst voor jou.

Je kunt deze vastpinnen op je uniform. Zo draag je hem toch bij je zonder dat je hem om je pos hoeft te doen, wat vaak tegen de regels is.

Het horlogebandje is gemaakt van siliconen met een gladde afwerking. Zo is het goed schoon te houden, heeft het een mooie look en is het lekker duurzaam.

De verpleegband is verkrijgbaar in meerdere kleuren, dus je kunt de kleur misschien zelfs wel aanpassen aan die van je uniform! Hoe modieus wil je zijn! Of je kiest gewoon je eigen favoriete kleur, natuurlijk.

Hij is er onder andere in veelkleurig blauw, groen, wit, veelkleurig bruin, zwart, paars, groen, grijs, blauw, roze en meerdere met gemixte kleuren.

Waar let je op bij het kopen van een bandje?

En dan ben je zover om op zoek te gaan naar het bandje van je dromen… Maar waar let je op als je een Apple Watch horlogebandje gaat kopen?

  • Welk type Watch heb ik? Het horlogebandje moet immers wel bij jouw Apple Watch passen, anders heb je er niks aan. Dus dit punt is eigenlijk meteen de belangrijkste.
  • Wanneer wil je dit bandje gaan gebruiken? Aan de hand daarvan kan je dan beslissen welk materiaal het beste is, welke sluiting het beste werkt en of je misschien moet gaan voor een sport- of verpleeguitvoering, bijvoorbeeld.
  • De bandjes zijn niet allemaal even breed. De meeste bandjes zijn wel in beide uitvoeringen te verkrijgen. Heb je een dikkere pols, dan kan het mooier zijn om de breedste variant te nemen. Maar uiteraard hangt het allemaal vooral af van je eigen smaak.
  • En daarnaast ga je dan nog zeker kijken naar de kleur en uitstraling van het bandje. Want die moet natuurlijk ook bij je passen en gewoon mooi zijn. Mag je horloge opvallen of juist niet? Moet het matchen bij je outfit of hoeft dat niet? Wil je door je watch een bepaalde look uitstralen? Chic, surferslook of wat je ook maar bedenken kunt? Zoek vooral lekker door tussen al die vele modellen, zodat je heerlijk tevreden je Apple Watch zult dragen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven