Housematters in social medialand

Volgers en likes gezocht !

Facebook was voor hun de eerste stap in social medialand. Dit leek hen vanaf de start van hun bedrijf een goed middel om contact te krijgen met hun klanten en ze op die manier op de hoogte te houden van ontwikkelingen. Dus de housematterspagina op facebook was snel geboren.

Maar goed, toe stond ook Twitter voor de deur, dus de vraag was : to twitter or not to twitter? En dat was toch best wel een dilemma. Is dat wel wat voor Housematters en wat moet je dan in hemelsnaam elke dag twitteren? Ze besloten zich er in te verdiepen, aangezien heel veel mensen om ons heen super enthousiast waren.

Dus op naar de presentaties over Twitter op de woonbeurs en FlavouritesLive. Ze raakten al snel enthousiast door de leuke verhalen en besloten de stap te nemen. Het delen van winkelnieuws en interessante interieur-weetjes met elkaar kan namelijk erg inspirerend zijn. Daarnaast vinden zij ook het persoonlijke aspect erg leuk.

Er is echter een onmisbaar ingredient voor een dynamische facebookpagina en twitteraccount, namelijk: volgers ! En daar hebben ze jou dus voor nodig. Zie hiervoor onderstaande contactadvertentie.

Gezocht: vrouw/man die hen wil “liken” of “volgen”

Leeftijd : Geen voorkeur

Interesses: interieur, reizen, andere nl…………….

Dus volg ze op twitter via @Marina_en_Wendy en/of “like” ze op facebook. Een leuke bijkomstigheid is dat ze onder elke 50 volgers/likes een kadobon verloten van € 25,00.

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top