Houten speelgoed van de Hema, op naar meer duurzaamheid

Ik hou van houten speelgoed. En van de Hema 😉 . Dus de combinatie van houten speelgoed bij de Hema maakt mij nieuwsgierig, dat snap je wel. In deze periode van verlanglijstjes die de pan uitrijzen is het houten speelgoed van de Hema een inkoppertje denk ik. Moet je kijken hoe leuk het eruit ziet.

Als duurzaamheid een beetje op je prioriteitenlijstje staat, is houten speelgoed een mooi alternatief voor plastic. Naast duurzaam vervoer gebruiken en duurzaam koken en eten kan je dus ook duurzaam spelen!

Houten speelgoed Hema

Houten speelgoed heeft iets bijzonders vergeleken met plastic speelgoed. Dat voel jij, dat voel ik en dat voelen kinderen volgens mij ook. Alhoewel het uiteraard ook zo is dat felle plastic spulletjes die ook nog eens veel herrie maken de aandacht van kinderen trekken. Maar houten speelgoed blijft langer hangen. Over het algemeen is er meer mogelijk met speelgoed van hout omdat kids hun fantasie er meer op los kunnen laten. Het daagt meer uit dan gewoon speelgoed. Lego en Playmobil daargelaten, want die stimuleren je kinderen natuurlijk ook enorm. En uiteraard ook uitgezonderd het speelgoed van het jaar.

Het houten speelgoed van HEMA is mooi van vorm en kleurrijk. De eenvoud, het gewicht en het geluid stimuleren kinderen om hun zintuigen en eigen fantasie te gebruiken in hun spel. Of je kind van auto’s houdt of toch liever met een poppenhuis speelt; het nieuwe assortiment houten speelgoed van HEMA bevat voor ieder kind een passend cadeau.

Je vindt al dit houten speelgoed, en nog veel meer bij de Hema

Welk houten speelgoed heeft de Hema in haar assortiment ?

Sinds kort heeft de Hema meer houten speelgoed in haar assortiment dan gewoonlijk. Ik laat je graag zien welk speelgoed ze van hout hebben. Al het nieuwe houten speelgoed van HEMA is overigens FSC gecertificeerd. Door FSC te gebruiken, dragen ze direct bij aan de bescherming van onze wereldwijde bossen en aan een gezonde leefomgeving voor mens en dier wereldwijd. Dat maakt het speelgoed nog net een stukje mooier.

houten keukentje hema

Een houten keukentje

Het is geen Ikea speelkeuken, dit houten speelgoed van de Hema, maar het is wel een heel mooi houten keukentje als je het mij vraagt. Je kan het keukentje met dot print op een tafeltje plaatsen, maar ook gewoon zo neerzetten natuurlijk.

Dit keukentje kost maar € 15,00 en is daarmee een fantastisch sinterklaas cadeau of cadeau voor de kerst. Uiteraard hebben ze bij de Hema ook speelgoed wat je als bakset bij de keuken kan gebruiken!

Houten speelgoed grachtenhuisjes bij de Hema

Houten grachtenhuisjes

Het zijn eigenlijk een soort poppenhuisjes, maar dan oer-Hollands én oer-leuk! Het assortiment speelgoed in hout wordt steeds groter, en deze huisjes zullen bij de kids ongetwijfeld ook weer in de smaak vallen. Er zitten stickervellen bij en een heleboel mooie meubeltjes, zodat ze de houten speelgoed huisjes van de Hema helemaal naar hun eigen wens kunnen inrichten. Ook zijn er vilten weggetjes verkrijgbaar, waardoor je zelfs een hele stad kan bouwen. Hoe tof is dat!

houten bakkerijtje, winkel speelgoed Hema

… én een houten speelgoed bakkerij van Hema

Voor alle kleine kokkies die er maar geen genoeg van krijgen is er goed nieuws! Je kan je keuken namelijk nog uitbreiden, en er een heuse bakkerij van maken. Sinds kort heeft Hema dit leuke bakkerijtje namelijk toegevoegd aan hun assortiment houten speelgoed. En je kan er een hoop lekkers mee maken – ideaal tijdens de feestdagen!

houten winkeltje Hema

Houten winkeltje van de Hema

Veel kinderen vinden winkeltje spelen fantastisch. Achter de toonbank van het houten HEMA winkeltje verkoopt je kind zijn eigen producten. Leuk detail is bijvoorbeeld de bijpassende kassa en de weegschaal die je ook tussen het houten speelgoed van de Hema vindt. Zij maken de winkelbeleving compleet, vind je niet? Uiteraard mag ook de rookworst in deze HEMA winkel natuurlijk niet ontbreken 😉 .

hema speelgoed, hout

houten poppenhuis, gemeubileerd van de Hema

Houten poppenhuis Hema

Ook met het kleurrijke houten poppenhuis maak je kindjes helemaal blij. Alle verhalen die de poppen beleven in dit poppenhuis, die kan je hij of zij zelf bepalen. Van koken in de keuken tot spetteren in bad, je kind hoeft zich geen moment te vervelen met dit houten speelgoed van de Hema en kan zijn of haar fantasie helemaal laten gaan! Persoonlijk vinden wij de kleurtjes en de dots helemaal fantastisch.

houten meeneem garage

Hema houten meeneemgarage

Vroem vroem, met de nieuwe houten parkeergarage kan er ook naar hartenlust gespeeld worden met de auto’s. Klaar met rijden? Dan pak je dit bijzondere Hema houten speelgoed weer in en neem je de garage zo weer mee naar zijn volgende bestemming.

Nog veel meer houten speelgoed bij de Hema

Als je denkt dat dit het enige houten speelgoed is bij de Hema, dan vergis je je. Er is ook nog een fantastische houten poppenwagen, een loopwagen, blokkendozen, auto’s vrachtwagens, puzzels, houten diertjes, knikkerbaan, xylofoon, houten make-up, etenswaren én trekdieren in omloop. Teveel om op te noemen maar fantastisch voor de festdagen als je het mij vraagt!

Check het hier allemaal ⇒ 

Hi, welkom bij lifestyle blog MamsatWork. Ik ben Joyce, content creator en internet ondernemer, getrouwd en moeder van een puber en een tiener.

Dit platform is van een persoonlijk blog uitgegroeid tot een lifestyle platform waar dagelijks nieuwe artikelen verschijnen. Een veelzijdig blog met onderwerpen als lifestyle, interieur, food, ondernemerschap, opvoeding, reizen, uitjes, fashion en DIY.

Je vindt hier volop inspiratie. Heb je vragen? Mail me!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top