Naar de Huishoudbeurs met kaartjes van SmartGames

Al vaker hebben wij winacties gehad van SmartGames, maar nu hebben we een keer een winactie voor de mama’s, namelijk kaartjes voor de Huishoudbeurs. De Huishoudbeurs is dit jaar van 20 Februari tot 28 Februari en er zijn meer dan 350 shops waar je met kortingen je inkopen kan doen. Leuk om me een vriendin of je moeder naartoe te gaan! Neem je portemonnee mee en laat je man thuis, dat is ons advies 😉 .

Huishoudbeurs

SmartGames is de leverancier van fantastische puzzel- en denkspelletjes voor jong en oud. Van spelletjes voor de kleintjes (zoals bijvoorbeeld het populaire spel de Drie Biggetjes) tot aan braintrainers als IQ Blox en Temple Trap, spelletjes die ook voor oudere kinderen én zelfs volwassenen leuk zijn om te doen. De laatste twee zijn bijvoorbeeld ook handig om als reisspel in de auto mee te nemen.

SmartGames laat zich dit jaar ook op de Huishoudbeurs zien en heeft voor ons een aantal kaarten beschikbaar gesteld om weg te geven voor de liefhebbers. Met tal van activiteiten, workshops, optredens en food gelegenheden is de Huishoudbeurs een zeer uitgebreide beurs om lekker een dagje te vertoeven. Dus trommel een medeliefhebster op en doe mee met onze winactie. Wie weet vertoef jij dan de komende week samen met jouw maatje op de Huishoudbeurs om volledig geïnspireerd (en hondsmoe, maar tevreden 😉 ) weer thuis te komen.

Tip: Ga je al naar de Huishoudbeurs? Op de stand van SmartGames kan je een tekening van “3 Little Piggies” krijgen die de kleinsten kunnen kleuren en insturen. Wie weet wint jouw kleintje wel wat leuks!

Huishoudbeurs

Winactie kaartjes Huishoudbeurs

Wat moet je doen om kans te maken? Vertel ons in onze Facebook post middels een reactie wat jouw favoriete SmartGames spel is. Aan het eind van de actie trekken we 2 winnaars die ieder 2 kaarten krijgen. De actie loopt tot vrijdag 19 Februari 2016.

De winactie is inmiddels verlopen en de winnaressen Marjolein en Cynthia kunnen er lekker een dagje op uit!

 

7 gedachten over “Naar de Huishoudbeurs met kaartjes van SmartGames”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven