Je huishouden organiseren, met wintergarderobe tip!

De lente is in volle gang. De natuur kleurt mooi fris groen, zoals het alleen in de lente doet. Nu nog de zon om onze huid te verwarmen. De winterperiode is gelukkig voorbij en dit is een moment voor huishouden organiseren. Waarschijnlijk heb je de winterkleren al opgeborgen. Zijn de winterjassen en dassen gewassen en ben je helemaal klaar voor de zomer.

Om over enkele maanden weer goed voorbereidt de winter in te gaan, hebben wij een uitstekende tip voor je. Je huishouden organiseren maakt namelijk dat je slimmer met je tijd en geld om kan gaan. Voor wat betreft je wintergarderobe… hou hem nog even in gedachten. We weten dat je je zo snel mogelijk op de lente en zomer wilt richten, maar dit is hèt moment om dat deel van je huishouden te organiseren.

Huishouden organiseren, tip wintergarderobe

Maak voor het hele gezin een lijstje van wat je nodig hebt voor de wintergarderobe, zodat je in september meteen de juiste inkopen kunt doen. Wie heeft er een nieuwe winterspullen nodig?

  • Winterjas
  • Das en handschoenen
  • Warme truien en vesten
  • Laarzen of schoenen (misschien snowboots)

huishouden organiserenKoop eventueel nu iets in de sale, dat scheelt je direct veel geld, òf schrijf de spullen die je nodig hebt in je agenda of op je kalender bij 1 september. Zo word je vanzelf herinnert aan wat je nodig hebt, zonder dat je eerst je hele wintervoorraad weer voor de dag moet halen. Doe het nu meteen. Nu het nog vers in je geheugen zit. In 10 minuten ben je klaar.

Gewoon doen, want ook jij kan slim je huishouden organiseren. Heb je nog andere tips die je met ons wilt delen? Graag! Zo helpen we elkaar een handje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven