I love Beauty too!

Zonder make-up de deur uit? Dat nooit, riep ik jaren geleden. Voordat ik moeder werd van drie prachtige, maar tijdrovende kinderen. In combinatie met een drukke baan, schoot die make-up er wel eens bij in. Totdat ik mezelf weer bij elkaar raapte en besefte dat ik me het fijnste voel als mama met make-up! Dus in de drukke ochtendspits maak ik tijd voor mezelf en de spiegel. Ik hou van mijn kinderen, maar ook van mijn eigen schoonheid. I love beauty. Dus ga ik zeker weten naar het gelijknamige evenement in de IJselhallen in Zwolle.

Cynthia papier

Op 28, 29 en 30 november wordt in de IJsselhallen in Zwolle de eerste editie van I Love Beauty georganiseerd. Een Beauty-event met alles op het gebied van Beauty en Lifestyle. Het is een evenement waar je heerlijk de hele dag met je vriendinnen, moeder of zussen kunt vermaken. Lekker shoppen, kijken en inspiratie opdoen bij de vele en verschillende stands op het gebied van Beauty & Lifestyle. Je kunt ook meedoen aan workshops en aan het eind van de dag kun je ‘s avonds ook nog eens lekker feesten.

Treed binnen in de grote hal welke gevuld is met verschillende stands van verschillende bedrijven in de Beauty & Lifestyle branche. Vele bekende merken, zoals Rimmel, The Body Shop, Sally Hansen, Philosophy, Calvin Klein, zijn aanwezig. Maar laat je ook verrassen door de leuke kleine bedrijven en merken. Naast dat je met korting bij deze stands kunt shoppen, kijken naar demonstraties, een behandeling kunt ondergaan en ook kun je bij de meeste stands deelnemen aan workshops zoals op het gebied van visagie, hair styling en manicure. Uiteraard voorzien de standhouders je graag van de nodige adviezen. In de grote hal is tevens de food area. I Love Beauty is er namelijk ook voor de innerlijke schoonheid.  Onder het genot van de gezonde en smakelijke gerechten van de verschillende foodkraampjes, klets je comfortabel bij met je vriendinnen.

Look good, feel better

I Love Beauty beschikt over twee grote workshopruimtes, waar er verschillende workshops plaats vinden met uit één lopende onderwerpen over Beauty & Lifestyle. Voor de meeste workshops moet je een ticket van te voren kopen. Dit gebeurt om teleurstelling te voorkomen, voor als de workshop vol zit. De ticketprijs hiervoor is slechts € 1,50 en de opbrengst hiervan gaat naar het goede doel “Look Good, Feel Better”. In de grote Main Room kun je terecht voor korte lezingen en demonstraties. De Main Room is vrij toegankelijk voor alle bezoekers van I Love Beauty. In de loop van de avond vindt hier ook het grote eindfeest plaats om I Love Beauty in stijl af te sluiten. Met bekende DJ’s, veel showelementen, verrassende visuals, special effects en dwarrelende papiersnippers.

Beauty Blogster Miss Lipgloss- Cynthia Schultz

I Love Beauty is een idee van evenementenbureau Studio TaS en beauty-blogster Cynthia Schultz, beter bekend als Miss Lipgloss. Een idee dat zij samen ook al in 2010 hadden, maar beiden vonden het toen nog wat te vroeg. Nu, 4 jaar later, heeft Studio TaS vele grote evenementen georganiseerd, waar tienduizenden bezoekers op af komen. Cynthia is in de tussentijd één van Nederlands grootste beauty-blogsters van Nederland geworden met 50.000 unieke bezoekers per dag op haar blog. Beiden hebben hun eigen expertise en vullen elkaar goed aan, waardoor deze unieke samenwerking zeker tot een geslaagde eerste editie van I Love Beauty zal resulteren.

Kaartverkoop online en primera winkels

De voorinschrijving voor goedkopere Loyalty Tickets is reeds gesloten en was een groots succes. Deze tickets waren er om de fans van Miss Lipgloss als eerste een kans te geven bij het evenement aanwezig te zijn. Voor diegenen die zich niet hadden ingeschreven zijn er online nog kaarten te koop op ilovebeautyevent.nl of te koop bij alle Primera-winkels.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here