I Love Beauty, zelfs zonder goodiebag!

Cynthia papier

Miss Lipgloss. Als deze naam je niks zegt, dan hou je niet van make-up. Ik toevallig wel, al vanaf dat ik met barbies speelde. En hoewel ik al lang niet meer met barbies speel en ook niet tot de doelgroep van Miss Lipgloss behoor, meisjes tot 30 jaar, bewonder ik het ‘meisje’ achter het grootste beautyblog van Nederland. Cynthia Schulz, een jonge vrouw van 24 jaar, met een groot schrijftalent en een nog grotere passie voor make-up en beauty. Die combinatie bleek in haar geval zeer succesvol. Ze blogt fultime, werkt onder meer voor de CosmoGIRL, MetroMODE, Koffietijd en heeft haar eigen televisieprogramma op TLC: TLC Make-Up.  Mijn verwachtingen zijn dan ook best hoog als ik richting haar woonplaats, Zwolle, rij om haar eerste ‘I-love-Beauty’ evenement te bezoeken. Alles wat zij aanraakt lijkt immers in goud te veranderen, dus dit driedaags event, zal ook wel een kaskraker zijn. Samen met een vriendin sluit ik aan in de rij om naar binnen te mogen.IMG_0054 (2)

We voelen ons wel wat belegen zo tussen de jonge meisjes. En hebben niet goed begrepen hoe het werkt op zo’n beauty-event, tegen de tijd dat wij al kletsend de informatiebalie hebben bereikt om ons op te geven voor een workshop, blijkt dat bijna alles vol zit. Alleen bij de workshop ‘schrijven, kreng!’ is nog wel plek. Maar laat dat nou net iets zijn wat ik al een beetje kan. Ik wil iets nieuw leren. Gelukkig kan er wat geregeld worden als ik uitleg ook een blog te schrijven, net zoals Miss Lipgloss herself, alleen dan voor mama’s. Grote meisjes. We moeten wel de hele middag geduld hebben, om half 5 begint een workshop van Rimmel. We maken maar een rondje over de beurs. En nog een. Echt groot is het niet, en als je dan niet meer terecht kunt bij een van de workshops, heb je het wel snel gezien.

Miss Lipgloss beauty eventIk mis ook een aantal van mijn favoriete natuurlijke cosmeticamerken, dus de behoefte om veel make-up in te slaan heb ik niet. We strijken neer voor een drankje en kletsen de rest van de middag weg. We concluderen dat het ‘I-love-beauty-event’ goed bedacht is door Cynthia. Als binnen een half uur bijna alle workshops vol zitten en de beursaanbiedingen gretig aftrek vinden bij de bezoeksters, kan je spreken van een succesvol evenement. Met helaas een aantal teleurgestelde bezoekers die niet zoals wij het geluk hebben dat er nog wat geregeld kon worden. De workshop van Rimmel is prima verzorgd. Maar ik leer helaas niets nieuws. Wel kan ik allerlei kleurtjes uitproberen die ik nog niet ken. En ontdek ik dat de Wonderfull mascara ‘met argan oil ‘echt heel fijn is. We smeren er lustig op los en al snel is het uurtje voorbij. We gaan nog even wat zojuist geprobeerde producten inslaan bij de Rimmel stand (dus ja, de workshop had het gewenste effect) en houden het voor gezien. Als wat oudere meisjes maken wij het niet laat. Bij de uitgang missen we een leuke goodie-bag. Daar houdt ieder meisje van, jong of oud. Maar misschien moet ‘jong’ dat nog leren, dus wie weet komt er een tweede editie van ‘I love Beauty’. Met nog meer workshops, ook voor de oudere meisjes (‘hoe werk ik mijn rimpels weg’ bijvoorbeeld) en goodiebags!

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here