Ideaal cadeau voor mannen: voor als je het zelf niet meer weet

Sommige mannen zijn heel gemakkelijk om voor te shoppen. Lees: mijn vader. Je geeft hem een doosje schroefjes en hij is in de zevende hemel. Maar een cadeau géven, dat moet ook een beetje voldoening brengen. En ik kan je vertellen: die is bij het twaalfde bakkie schroeven ver te zoeken. Kortom: zelfs de man die níets vraagt, wil je soms met iets leuks verrassen. Wij gingen op zoek naar een ideaal cadeau voor mannen. En omdat we ze niet allemaal over één kam kunnen scheren, hebben we weer een fijn lijstje gemaakt. Zijn we gek op 😉 .

Is je schat binnenkort jarig? Vieren jullie een romantisch jubileum? Of wil je je lief gewoon eens verrassen – omdat hij het wel met jou weet vol te houden? God knows: dat verdient ook af en toe een bedankje. Al levert dat soms ook een problematische situatie op. Want niet iedere man is even gemakkelijk te verwennen. Sommige kerels hebben gewoonweg nooit iets te wensen! Onze Ideaal Cadeau voor Mannen lijst helpt je dan op weg.

In onderstaand lijstje vind ook jij een cadeau dat ideaal is voor mannen. Voor je hunk. Of je vader. Of een vriend. Mag jij kiezen!

ideaal cadeau voor mannen
Stockfoto van mannen onder elkaar door New Africa

Ideaal cadeau voor mannen: het lijstje

De ene man houdt van whiskey, de andere van melk. De ene is compleet afgestyled, de ander draagt het liefst sokken en sandalen. En natuurlijk houden we van ze zoals ze zijn… Maar een ideaal cadeau voor mannen vinden wordt daardoor een echte ‘womans job‘! We hebben een mooi lijstje voor je samengesteld zodat jij met gemak het ideale cadeau voor jouw man kan shoppen.

whiskey cadeau voor mannen
Stockfoto van whiskeyflessen, leuk cadeau voor mannen, door monticello

1. Op jou lieve man, wordt hij blij van dit cadeau?

Op lieve mannen mag af en toe best geproost worden. Mooi voordeel: veel mannen hebben daar zelf ook geen moeite mee! Dus waarom zou je de man in kwestie niet feliciteren, bedanken, of gewoon verrassen met bijvoorbeeld een goede fles whiskey of een andere drank? Misschien kan je zelf ook wel van een glaasje genieten… Of je geeft daarbij een gezellige mannenavond cadeau. Ga je zelf lekker naar de welness met een vriendin en laat je je man met zijn vrienden het huis ‘bezitten’.

donuts als cadeau voor mannen

2. Voor de liefhebbers van lekker eten en genieten

Deze donuts van Greetz zijn net kleine kunstwerkjes. Handig ook dat ze zijn verwerkt in thema’s. Wil je je vriend of man blij maken met donuts als een verjaardagscadeau of juist meer vanuit liefde? Dan kan dat allebei. Zo zijn er bijvoorbeeld donuts met hartjes en donuts met meer feestelijke kleuren. Het is eigenlijk een ideaal cadeau voor mannen, want de liefde gaat door de maag, weet je nog? De donuts worden in de ochtend van de bezorging gebakken en zijn krakelvers!

ideaal voor mannen, dit cadeau
Stockfoto van knappe man in overhemd door ArtOfPhotos

3. Het ideale cadeau voor mannen? Dat jij voor ze shopt!

Ben jij op zoek naar een ideaal cadeau voor mannen die zich graag mooi aankleden? Of heeft jouw man niet zo’n fantastische kleding style? Scoor dan bijvoorbeeld een stijlvol overhemd. Van casual tot behóórlijk opvallend; wat zijn smaak ook is. En aangezien shoppen voor veel heren geen hobby is, is dit misschien wel een schot in de roos. Ps… pak een strijkvrije variant, dan heb je er zelf ook nog wat aan 😉 .

cadeau voor mannen, ideaal
Stockfoto van man met horloge door ginger_polina_bublik

4. Ideaal cadeau voor mannen; een horloge

Is de man die jouw cadeau verdient een man van de tijd? Of juist niet, en wordt het hoog tijd om die man eens aan de tijd te herinneren? Dan is een horloge altijd een goed cadeau. Ik weet in ieder geval dat mijn man daar wel van houdt, die heeft een soort horloge fetisjisme. Maar of ze nou heel erg van accessoires houden of eigenlijk juist niet zo, een horloge is nuttig én stijlvol. Bij Trendjuwelier krijg je er trouwens nog een gratis cadeautje bij ook… Ken je toevallig nog iemand die een fikse verrassing verdiend heeft?

kantoorinrichting kantoor aan huis met planten

5. Make him care en geef een plant cadeau

Weet je wat heel veel mannen eigenlijk heel goed kunnen? Als wij vrouwen ze tenminste niet voor zijn… Zorgen! Zorgen voor de kids, zorgen voor de huisdieren… En zorgen voor jou! En dus een ideaal cadeau voor mannen: planten. Geef die stoere kerel eens een plant cadeau, en hij zal ervoor zorgen alsof het een kuikentje is. Heb jij een man die toch niet zo sterk blijkt te zijn in het ‘zorgen voor’, ga dan gewoon voor planten die weinig water nodig hebben, zoals deze ‘op zijn kop’ planten.

groene aanslag verwijderen hogedrukreiniger

6. Gereedschap als ideaal cadeau voor mannen

Ik vind het persoonlijk saai, maar toch zijn er een hoop mannen die bij worden van gereedschap. Sterker nog, die van mij wil op het moment niets anders, zeker niet omdat we binnenkort gaan verhuizen en we een hele loods ter beschikking hebben. Kan hij helemaal los. Een tip: geef je man een hogedrukreiniger cadeau, dan kan hij gelijk de groene aanslag verwijderen op je terras of veranda. Hij blij, jij blij.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top